2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045535 بازدید | 684471 پست
آره گلم، 36 تا تخمک داشتم البته من و همسرم زوج مینوریم، قبلا یه تجربه تلخ سقط و کورتاژ بخاطر ماژور ب ...

خیلی ناراحت شدم عزیزم😔😔😘ایشالا بحق حضرت علی اصغر ایندفعه خدا بهت یه نی نی سالم بده.

هایپر نشدی؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزجان رژیم کتو سخته؟؟ چند وقته میگیرین چقد کم کردین؟؟

آره سخته ولی خب دوهفته ۵ کیلو کم کردم ولی خب اول آب بدن هست که میسوزه ولی به محض اینکه رژیم رو ول کردی ۲ ۳ کیلو چاق میشی.ولی خب اگه بشه طولانی مدت بگیری رو وزن خیلی تاثیر داره فقط مواظب باش کمبود ویتامین نگیری

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
خیلی ناراحت شدم عزیزم😔😔😘ایشالا بحق حضرت علی اصغر ایندفعه خدا بهت یه نی نی سالم بده. هایپر نشدی؟

ممنون مهربون، انشاءالله خدا دل تو هم با نی نی های سالم و ناز شاد کنه، هایپر شدم شدید، معده درد امونمو بریده، دارو بعد از هایپر دکتر چی بهت داده؟ تو هم بعد از عمل خیلی درد داشتی؟

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
شادن جاان انشاالله اینبار مثبت بشی ولی اگه خدای نکرده نشد برو تهران حتمااا

قربونت عزیزم، انشاالله

اتفاقا تصمیم دارم برم پیش دکتر نصر😶

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
الان پردنیزلون میخورین؟ از کی شروع کرده و چندتا؟

عزیزم به خاطر کرونا اصلن بهم پردنیزلون نداد بخاطر کرونا هیدروکسی کلروکین سولفات داده و سرم آی وی آی جی هم نداد چون گفت  ممکنه جنین پسر برات تشکیل نشه یه هزینه اضافست

منم دیشب زدم دوباره خیلی پررنگ تر شد من شنبه میرم از که به امید خدا بتام بالا باشه

الی جونم توروخدا عکس بده یکم روحیه بگیرم فردا انتقال دارم خیلی برات خوشحالم عزیزم مبارکت باشه

لیلا‌جون‌شماآزمایش‌ایمنی‌وانعقادی‌دادی؟ هزینش‌چقدربود؟ دکترت‌پیشنهادداد‌یاخودت‌خاستی‌انجام‌بدی؟ ب ...

خودم دادم بعد از ۵ بار هزینش یادم نیست اما گرون شد بنظرم بده اشتباه منو نکن

لیلا‌جون‌داروهات‌براکاهش‌ایمنی‌چی‌هس؟ منم‌دوسالی‌هس‌مریض‌نمیشم😔

سر بارداری اولم پردنیزلون بود و سرم آی وی آی جی اما الان فقط قرص هیدروکسی کلروکین سولفات داده

لیلا جون خوبی عزیزم.چیکار کردی ،جنسیتهارو بت گفتن؟ایشالا یه لشگر پسر باشن و اونایی که انتقال میدی بچ ...

قربونت برم لیلا جونم خدا رو شکر جنین پسر برام تشکیل شده و فردا انتقالمه خیلی محتاج دعا هستم تاریخ انتقالت معلوم نشد؟ انشاالله که این سری مامان دو تا نی نی ناز بشی