2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045610 بازدید | 684476 پست
یعنی بخاطر مصرف پوروژسترون اینجوری میشیم؟ دارو یا غذای خاصی مصرف میکنی واسه بهتر شدنش؟ ببخشید اینقدر ...

من قبلا معده ام حساس بود ولی الانم ایشالا باردارم شاید ماله اون باشه 

مرضی جون گفتن شربت معده بخورم اشکال نداره خوردم 

میوه زیاد بخورم معده درد میشم

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من قبلا معده ام حساس بود ولی الانم ایشالا باردارم شاید ماله اون باشه  مرضی جون گفتن شربت معده ...

اره منم از قبل معدم حساس بود ولی الان شدیدتر شده
مرسی عزیزم

بهت حق میدم عزیزم، این حالت ها برای هر کدوم از ماها ممکنه اتفاق بیفته، ولی مهم اینه بتونیم خیلی زود ...

مرضی جون خداروشکر که بیست روز دیگه گل دخترتو بغل میکنی....چقدر به نظر من زود گذشت ...انگار همین دیروز بود که اومدی و گفتی که طبیعی باردار شدی و چقدر من امیدوار شدم...امیدوارم زایمان خوب و راحتی داشته باشی و دخترت 120ساله بشه.التماس دعای فراوان.

من قبلا معده ام حساس بود ولی الانم ایشالا باردارم شاید ماله اون باشه  مرضی جون گفتن شربت معده ...

هروقت معدت با میوه خام اذیت شد ، چن روزی با نصف استکان آب میوه هارو بزار یه کوچولو آب پز بشه بعد بخور.

یعنی بخاطر مصرف پوروژسترون اینجوری میشیم؟ دارو یا غذای خاصی مصرف میکنی واسه بهتر شدنش؟ ببخشید اینقدر ...

اگر قرص آسپرین دارید از اون هم هست معده رو تحریک میکنه ...سعی کن قرصاتو بعد از هر وعده غذایی و با معده پور و آب فراوان بخوری.

نازنین جون تاریخ انتقالت مشخص شده ؟ کی جنینهاتو میفرستن برای پی جی دی؟ منکه دل تو دلم نیست هیچ کاری ...

لیلا جون خوبی عزیزم.چیکار کردی ،جنسیتهارو بت گفتن؟ایشالا یه لشگر پسر باشن و اونایی که انتقال میدی بچسبن به دلت تا 9 ماه و به سلامت بغلشون کنی ...

مرسی سارا جون البته ۵شنبه و شنبه باید از بدم بی بی فقط زدم ایشالا آزمایشمم خوب باشه  گل پسرت خ ...

ازمایش هم عالیه.خیالت راحت باشه.

منم روز هشتم نهم مثبت شد بی بی چکم.خیلی مبارکتون باشه.😍

من و پسری هم خوبیم خداروشکر 😘

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
سلام سارا جون خودم. حالت چطوره؟ بچه های گلت خوبن؟ عزیزم بهتر شدی؟ به آرامش رسیدی نازنینم؟ راستی بخیه ...

سلام لیلای مهربون.ممنون از محبتت عزیزم.اره خداروشکر بهترم.هنوز سوزش رو داره ولی باز از قبل خیلی بهتره.خیلی زخم وحشتناکی شده بود.اصلا نمیشد نگاش کرد.به لطف دعای شما دوستای گلم خیلی بهتر شده .

ان شاء الله بارداری و زایمان راحت قسمت همه دوستای گلم 👼🏻❤

جدی ای جونم بتات چند بود تو ؟ 

من روز ۱۴ انتقال ازمایش دادم عزیزم.همون روز که برام نوشته بودن .بتای اولم ۱۳۰۰ بود.بتای دومم ۴۸ ساعت بعد ۳۸۰۰