2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045601 بازدید | 684475 پست
بله عزیزم ایمنی بدنم بالاست من اصلن سرما نمیخورم اصلن از کسی مریضی نمیگیرم به رویان می گفتم اما اونا ...

لیلا‌جون‌داروهات‌براکاهش‌ایمنی‌چی‌هس؟

منم‌دوسالی‌هس‌مریض‌نمیشم😔

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فداتشم همچنین عزیزم.. شاید باورت نشه من توی طول درمانم فک کنم فقط ۱بار همسرم باهام اومده باشه مطب اک ...

میفهممت عزیزم  ایشالا همه ی سختیای که کشیدی اخرش با شیرینی تموم میشه وصاحب دوتا کوچولوی نازنازی میشین...خاله خود من ۱۵ ساله ازدواج کردن مشکل اصلی همسرشه...اینقد اذیت شده تواین سالادوبار انتقال داده ومنفی شده خیلی نا امیده آدمی هم نیست که بخواد درمورد مشکلش واحساساتش صحبت کنه همه رو میریزه توخودش الانم میرن ابن سینا ولی  کلا دوست نداره کسی ازش چیزی بپرسه یا بعضی وقتا بهش میگن شوهرتو احساس مسئولیت نمیکنه واذیتت میکنه زیاد قدمی برای درمان خودش برنمیداره ازش جدا شو خییلی ناراحت میشه...امیدوارم هیچوقت هیچ کسی حسرت مامان شدن رودلش نمونه ایشالا به زودی زود همه  دوستامونو همه منتظرا دامنشون سبز میشه 

حاد تا چه اندازه منظورت هست عزیزم،آزواسپرمی ؟تو این تاپیک همه نوع مورد ناباروری هست،من همسر خودم ضعی ...

عزیزم اینکه اسپرم‌شکل طبیعی نداره وبه هم دیگه چسبیدن چی میشه ؟ اطلاعات دارین درموردش 

تبریک عزیز دلم

چند روز بود که نیومدم اینجا سر بزنم امروز صبح یاد شما افتادم فکر کردم پنجشنبه آزمایش داشتی الان دیدم مثبت شدید ذوق کردم به سلامتی ان شاءالله

خدا این حالتونو نصیب همه چشم انتظارای نی نی کنه

خدایا شکرت
همه چی میخورم عزیزم اما متاسفانه جفت کم کاری میکنه واقعا استرسای اون موقع یادم رفته چیزای بزرگتر ...

استرس نگیر دختر من کوچلو بود یادمکنیست فک کنم ۶ماهش بود دکتر گفت از خط رشد پایینتره وزنشو خلاصه این تا ۱سال و ۵ماه بود از اون به بعد تپلی شد تا الان که من هی میگم نخور رژیم بگیر رژیم بگیر 

بچه بدنیا بیاد ریز نمی مونه 

دکتر می گفت پدر مادرش که قد بلندن و درشت این بچه کوچلو نمی مونه نترسین😊😊

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
ماهک جون دکتر جنین شناس ابن سینا کیه؟برات چند تا جنین تشکیل شد؟جنینات رو تعیین جنسیت کردی؟چند تا دخم ...

والا اسمشو نمی دونم ۱۸تا جنین داشتم ۸تاشو همینطوری فریز کردم ۱۰تاشو تعیین جنسیت که از ۱۰ تا ۳تا پسر شد 

مبارکه عزیزم..یه ساعته دارم تاپیکو میگردم خبرخوب ببینم ازت..به دلم افتاده بود مثبت میشی‌..خیلی خیلی ...

مرسی سارا جون البته ۵شنبه و شنبه باید از بدم بی بی فقط زدم ایشالا آزمایشمم خوب باشه 

گل پسرت خوبه؟

خودت بهتری؟

منم دیشب زدم دوباره خیلی پررنگ تر شد من شنبه میرم از که به امید خدا بتام بالا باشه

مبارکه منم دیشب از بی بی هام عکس داشتم قشنگ دومی پرنگتر بود 

من دوتا باید آز بدم توم دوتا میدی؟

تبریک عزیز دلم چند روز بود که نیومدم اینجا سر بزنم امروز صبح یاد شما افتادم فکر کردم پنجشنبه آزمایش ...

مرسی عزیزمممم اره واقعاااا ایشالا ایشالااااا همه دلشون شاد شاد میشه🤗🤗🤗🤗🤗🤗