2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست
عزيزم کلا به توی بارداری خیلی خوبه، مخصوصاً تو دوره انتقال، اینم بگم ان شاء الله برای همیشه بدونی، ج ...

گلم مرسی که راهنماییم کردی..والا من نگران همه چیز هستم دوس دارم هرکاری انجام بدم تا جواب مثبت بگیرم.

میگم مرباهای به توشون زعفرون نیست؟😁

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

راستش من ۴سال پیش که انتقال دادم و خدا دخترم و بهم داد این آمپولا زدم اما نیم ساعت قبل از انتقال تو ...

مرسی عزیزم بخاطر همین اینقدر مزاحمت میشم و ازت سوال میپرسم مرسی که جواب میدی

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
مرسی گلم اصلا نگران نباشیا.جفتتم هییچ مشکلی نداره.دور شکم پسرمنم کوچکتر بود دوهفته نسبت به جاهای دی ...

سلام سارا جون خودم. حالت چطوره؟ بچه های گلت خوبن؟ عزیزم بهتر شدی؟ به آرامش رسیدی نازنینم؟ راستی بخیه هات جاشون خوب شد عفونت کرده بود؟ سرپا شدی به امید خدا؟

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
مبارکه منم دیشب از بی بی هام عکس داشتم قشنگ دومی پرنگتر بود  من دوتا باید آز بدم توم دوتا میدی ...

ممنونم عزیزم اره منم دوتا واسم نوشته برا تو هم مبارک باشه ايشالله با یه بتای خوب بیای خبر بدی

سلام عزیزم ..خداروشکر همه چی خوب بوده  واسه منم حدود چهل دقیقه طول کشید نگران نباش  با ای ...

برای منم تا فهمید آی وی اف هستم کلاً یه طور دیگه شد رفتارش ، من یه بار رفتم انومالی که گفتن دکتر مربوط به این کار امروز نمیاد دیگه نتونستم برم اتفاقا نگرانم انومالی دیر بشه چون دکتر بهم گفت بهترین وقت 18 هفتگی هست که من 18 هفته رو هم رد کردم ، خب خودش موقع سونو بهتون نگفت وضعیت جنین چطوره یا مثلاً تو جواب سونو نوشته که وضعیت چطوره ؟؟؟ راستی انومالی را تا هفته چندم میتونیم انجام بدیم ؟؟؟ 

سلام توی اکو قلب چیارو برسی کردن هزینش چقد شد?

مثل سونو بودش قلبشو بررسی کردم تمام برگه جوابش انگلیسی و تخصیصی هست و چیزهایی هم که دکتر نوشته ما تفسیرشو متوجه نمیشیم ، تو مطب ها و چند تا کلینیک من پرسیدم آزاد حساب میکردن و از 480 هزار تا 600 هزار بودش ولی یه کلینیک شاینا رفته 70 ازش گرفتن منم کلینیک صدر رفتار با دفترچه تامین اجتماعی رایگان بودش 

ماشالله عزیزم انشاالله سالم و به موقع بغلش کنی  خیلی خوبه که اضافه وزن پیدا نکردی  میرم ...

لیانا جان منم دکترم، مولتی پریناتال و سوپرا کل تجویز کرده، فک کنم داروی خوبی برای جبران کمبود کلسیم باشه