2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045511 بازدید | 684471 پست
اره همه از بین رفتن خدابرا هیچکس نخاد روزایی که با کلی امید میرفتیم برانتقال با کلی دارو که مصرف کرد ...

بار اول هم من ۱۳تا جنین داشتم ۱۱تاش ازبین رفت و اون دوتا منفی شدن 

هایپر شدم شدید 

ولی همش تجربه ست فقط نباید نا امید شد❤️

اره همه از بین رفتن خدابرا هیچکس نخاد روزایی که با کلی امید میرفتیم برانتقال با کلی دارو که مصرف کرد ...

عزیزم، منم جنینامو رشد که میدن خیلی ضعیف میشن اصلا به بلاست نمیرسن همشم منفی شدم تاحالا، مثلا سه روزه گرید a هستن ولی چه فایده

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاینا جون هات چاکلت از این بسته ای ها بخورم چیزی میشه؟

عزیزم اصولا هر چیزی رو به اندازه مصرف کنی مشکلی پبش نمیاد  من خودمم اون اولا خیلی هوس قهوه میکردم ولی چون  دکترم منع کرده بود میترسیدم و مصرف نمیکردم  هرچند فکر نکنم هات چاکلت میزان قهو ه اش خیلی زیاد باشه ❤❤

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》
عجب،شاید اصلا نباید بهتون سینال میدادن ؟کدوم مرکزید ؟

رویان میرفتم عزیزم

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》
چقدشد

به توصیه دکترم مرکز طبی اطفال انجام دادم ۷۰تومن شد

مرضی جون خوش به حالت که ۶کیلو‌اضافه کردی نی نی وزنش چطوره ؟ مرضی جون واسه قرص کلسیم چه مارکی رو پیشن ...

خداروشکر وزن دخترم خوبه، امروز سونو دادم 2850 بود، قبل از بارداری خییییییلی نگران اضافه وزنم بودم میگفتم 20،30 کیلو اضافه میکنم نمیتونم راه برم چون من خودمم اضافه وزن دارم، اما خداروشکر اینجوری نشد 

من سوپراکل خوردم عزیزم، شیر نتونستم بخورم ولی ماست و دوغ زیاد خوردم 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
عزیزم، منم جنینامو رشد که میدن خیلی ضعیف میشن اصلا به بلاست نمیرسن همشم منفی شدم تاحالا، مثلا سه روز ...

شادن جون بنظر من بگو همون ۳روزه برات انتقال بدن 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
خداروشکر وزن دخترم خوبه، امروز سونو دادم 2850 بود، قبل از بارداری خییییییلی نگران اضافه وزنم بودم می ...

وای مرضی جون من خیلی میترسم از اضافه وزن 

ولی ۳روزه اشتهام کم شده بخصوص شبا نمی تونم چیزی بخورم حالم بد میشه 

وای مرضی جون من خیلی میترسم از اضافه وزن  ولی ۳روزه اشتهام کم شده بخصوص شبا نمی تونم چیزی بخور ...

هیییییییچ اشکالی نداره عزیزم، من اوایل بارداری وزن هم کم کردم، آنفلوآنزا H1N1 گرفتم، اصلاً غذا نمیخوردم، الآنم نصف زمان قبل از بارداریم غذا میخورم، کلا عجیب شدم، اصلاً اشتهای زیادی ندارم، از تقریباً اوایل 7 ماهگی تغذیه مهم، نگران نباش، من مطمئنم وزن بچه م فقط بخاطر ماست و دوغ و بستنی که خوردم وگرنه برنج و نون خیلی کم خوردم، کلا میوه دوس داشتم و خوردم 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
هیییییییچ اشکالی نداره عزیزم، من اوایل بارداری وزن هم کم کردم، آنفلوآنزا H1N1 گرفتم، اصلاً غذا نمیخو ...

ای جونممم ایشالا این روزای آخرم به خوبی تموم میشه بغلش می کنی 😚

وای مرضی جون من خیلی میترسم از اضافه وزن  ولی ۳روزه اشتهام کم شده بخصوص شبا نمی تونم چیزی بخور ...

عزیزم‌ نگران اضافه وزن نباش

من ۶۲ بودم اول بارداری با ویار شدم ۵۷ الان امروز دکتر بودم شدم خودم ۷۴.۵۰۰

متاسفانه جفتم جفت خوبی نیست و تغذیه خوبی به بچه نمیرسونه

بچم ریز و کم رشد

اینهمه اذیت از اول

الانم که استرس وزن نگرفتن و استرسای بزرگتر

😞😞😞

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
آره عزیزم هنوز مرخص نشدم43

سلام سارا خانوم خوبي عزيز مب سلامتي خيلي خوبه .... درد هم داري؟

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون