2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045691 بازدید | 684478 پست
شادن جون بنظر من بگو همون ۳روزه برات انتقال بدن  

آره عزیزم بهش گفتم قبول کرد منتها گفت اگه بشه دو مرحله ای برات انتقال بدیم یعنی اول سه روزه بعدش اگه بلاست شدن مثلا یه دونه بلاستم بذارن، چون مرکزی که من میرم تا الان اینجوری انتقال ندادن گفت ببینم قبول میکنن یا نه

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
آره عزیزم بهش گفتم قبول کرد منتها گفت اگه بشه دو مرحله ای برات انتقال بدیم یعنی اول سه روزه بعدش اگه ...

ایشالا دلم روشنه اندفعه مامان میشی🤗🤗

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ایشالا دلم روشنه اندفعه مامان میشی🤗🤗

الهی که همینطور باشه عزیزم، ممنون😙😙😙

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آره عزیزم بهش گفتم قبول کرد منتها گفت اگه بشه دو مرحله ای برات انتقال بدیم یعنی اول سه روزه بعدش اگه ...

شادن امیدوارم اینبار مامان بشی و خوش خبر. و از تو لیست انتظار دربیای عزیزم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
شادن امیدوارم اینبار مامان بشی و خوش خبر. و از تو لیست انتظار دربیای عزیزم

ممنونم لی لا جون😙😙😙 انشاالله هممون مامان بشیم راحت بشیم از اینهمه استرسو دردسر😕

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامانای عزیز یه سوال؟ اینجا کسی از پوشک ریلکس بی بی استفاده کرده؟ پوشک شورتیه. دوستم میخواد بخره میگه جدیده خیلی هم عالیه. فقط چون دخترش به مای بیبی اینا حساسیت داده نمیدونه اینو بگیره یا پنپرز. میگه پنپرز هم سخت گیر میاد هم خیلی گرون شده

امیدوارم یه زمانی خودم دنبال پوشک خوب برای بچه هام باشم!!😍😍

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
ممنون عزیزم .. بارها خوندم کامنتاتونو و کلی امید و روحیه گرفتم.ممنون از دلداریتون.همه تنهایی هارو به ...

سارایی واسه دعات که یه نی نی مهربون برام ارزو کردی کلی اشکام ریختن...الهی همه منتظرا مامان شن منم بشم....مرسی مهربونم.

ایشالله همیشه شاد باشی مامان خانوم

@مامان_ماهک10    

راستی شما قبل از انتقال تست کرونا دادین؟ من خیلی استرسشو دارم خدا کنه اقلا آزمایش خون باشه از اون مدلا نباشه که یه چی میکنن داخل بینی😥

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم اینکه اسپرم‌شکل طبیعی نداره وبه هم دیگه چسبیدن چی میشه ؟ اطلاعات دارین درموردش 

شکل اسپرم که میشه مورفولوژی که یکی از ۳ فاکتور اسپرم،در مورد چسبندگی هم اگر اشتباه نکنم خود بدن آنتی بادی تولید میکنه باعث به وجود اومدن این مشکل میشه عزیزم،زینبی بابا این مشکل رو داشتن میتونید ازش بپرسید عزیزم ،ما بزرگترین مشکل خودمون مورفولوژی هستش که متاسفانه برای ما بهتر نشد

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
نوش جونت...ماهک جان ناهارا چی میخوردی؟ کله پاچه و ماهیچه میگن بعضیا خوبه

روز قبل انتقال کله پاچه خوردم ولی تو انتقال هرچی بود خوردم قیمه و لوبیا پلو فقط زعفرون توش نریختم

@مامان_ماهک10     راستی شما قبل از انتقال تست کرونا دادین؟ من خیلی استرسشو دارم خدا کنه ...

اره باید میدادیم از بینی بود ببین میگن خون بدرد نمی خوره از بینی درسته یکم اذیت شدم ولی اشکال نداره ارزش داره انجام بده