2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046039 بازدید | 684498 پست

خانم ها یه سوال مهم 

کسایی که میگین مثلا ۱۰ تا جنین داشتین یا ۲۰ اما انتقال دادین منفی شده بقیه جنین ها رو مگه فریز نکردین؟ چرا اکثرا باز تخمک کشی کردین ؟؟؟؟؟؟؟؟

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺
دخیره ام ۲.۸ هست ولی تخمکام خیلی کم شدکلا ۸تا بود  الان سارادلارام بادخیره ۳ ...۴۳تاتخمک داشته ...

آره به نظر منم خیلی کم شده براتون،من خودم با ذخیره یک هفت تا تخمک داشتم،شاید بدنتون به داروها جواب نداده،متاسفانه گاهی اینجور میشه،حالا دیگه ذهنت رو درگیرش نکن،چند تا جنین براتون تشکیل شد ؟؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم ذخیره منم حدود ۲و نیم بود و و همش ۷تا تخمک داشتم که پنج تاش جنین شد وبزرگترین سایز تخمکام  ...

دکترتون نگفت علت چیه ؟روز اول که شروع کردید به زدن آمپولها چند تا آنترال داشتید ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
دکترتون نگفت علت چیه ؟روز اول که شروع کردید به زدن آمپولها چند تا آنترال داشتید ؟

عزیزم این اواخر تنبلی خفیف گرفته بودم و بدنم به داروها سخت جواب میداد .... فک کنم ۱۲ تا بود همش

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》
عزیزم من واسه دخترم که رویان میکرو کردم سه روز اول تو هتل موندم و بعدش با هواپیما برگشتم اهواز.میگن ...

اخه شرایطش رو ندارم بمونم تو هتل

شام و ناهار چی؟ امپول پروژسترون چی؟ کی بزنه برام؟

خواهش 
عزیزم ذخیره منم حدود ۲و نیم بود و و همش ۷تا تخمک داشتم که پنج تاش جنین شد وبزرگترین سایز تخمکام  ...

عه واقعا پس شرایطمون مثله همه عزیزم ایشالا منم مثل شمانتیجه بگیرم خدا تودلیتو برات حفظ کنه 

عه واقعا پس شرایطمون مثله همه عزیزم ایشالا منم مثل شمانتیجه بگیرم خدا تودلیتو برات حفظ کنه 

انشالله که نتیجه میگیری  عزیزم امیدت به خدا باشه🤲🤲❤❤

ممنونم🙏😘❤

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》