2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045844 بازدید | 684485 پست
خواهرای گلم من فردا میرم دردونه هامو انتقال بدم .خواهشا با دل های پاکتون برام دعا کنید .واقعا به دعا ...

عزیزم واست آیه الکرسی خوندم انشاالله مثبت بشی 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
عزیزم شما دفترچه بیمه ندارید؟ذخیرتون چنده که هزینه آمپول گونال اینقدر زیاد شده ؟من پارسال با ذخیره پ ...

دخیره ام ۲.۸ هست ولی تخمکام خیلی کم شدکلا ۸تا بود  الان سارادلارام بادخیره ۳ ...۴۳تاتخمک داشته پس من چرا تخمکام اینقد کم شد 😢

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها من جنین فرش انتقال دادم.محبور شدم از دو طبقه بیام بالا بعد انتقالم.دوباره مجبور شدم بزم پایین ...

نه عزیزم بخواد بگیره میگیره خیلی ها خونشون پله داشته و از پله بالا رفتن و پایین اومدن 

به خدا توکل کن و دلت روشن باشه

دخیره ام ۲.۸ هست ولی تخمکام خیلی کم شدکلا ۸تا بود  الان سارادلارام بادخیره ۳ ...۴۳تاتخمک داشته ...

لابد داروهاش زیاد بوده بعضی ها هم بدنشون به دارو خیلی جواب میده 

دوستان من صبح مطب دکترمحتسبی بودم گفت این داروهایی که میدم ۷۰درصدپسرمیشه ۳۰درصد دختر 

گفت اگه ۱۰۰ درصدمیخوای بروpgd

حالا من داروهاشوگرفتم اینجابگم ببینید اینابراچیه

قرص داکسی سایکیلین

قرصدگزامتازون

امپول پروژسترون۷تا

خدایابه امیدخودت🌺
دوستان من صبح مطب دکترمحتسبی بودم گفت این داروهایی که میدم ۷۰درصدپسرمیشه ۳۰درصد دختر  گفت اگه ...

با این داروها گفت پسر میشه ؟؟؟

فکر نکنم نشنیدم اصلا

دوستان من صبح مطب دکترمحتسبی بودم گفت این داروهایی که میدم ۷۰درصدپسرمیشه ۳۰درصد دختر  گفت اگه ...

قرص دگزا کلیه رو نابود میکنه که

درسته که میگن لوبیا سبز تیروئید رو بالا میبره؟؟

واسه کسایی که کم کاری دارن خوبه 

در کسانی که کم کاری تیروئید دارند کم خونی و کمبود آهن شایع است. بنابراین از غذاهای سرشار از آهن مانند لوبیا سبز، عدس، گوشت قرمز، کاهو، جعفری، آویشن و زردچوبه در کم کاری تیروئید استفاده کنند.

https://kermany.com/بهترین-برنامه-غذایی-برای-تیروئید-کم-کا/ | مجله سلامتی دکتر کرمانی

خواهرای گلم من فردا میرم دردونه هامو انتقال بدم .خواهشا با دل های پاکتون برام دعا کنید .واقعا به دعا ...

آرزو جونم انشاالله بسلامتی و دل خوش انتقال بدی و مامان دوتا نی نی ناز بشی