2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046062 بازدید | 684498 پست
خدانکنه‌عزیزم.. اینم‌سرنوشت‌ماهست‌دیگ عمرمون‌تومطب‌این‌دکترهامیگذرونیم‌

صبور باش خواهرم .بلاخره میشه گر صبر کنی ز غوره حلوا سازی .خیلی ناراحت شدم از منفی شدنت یاد منفی های خودم و روز وحشتناک ازمایش افتادم ولی باز صبوری کن امیدوارم این آخرین ازمایش بتای منفی زندگیت باشه

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی عزیز دلم ، اره من همسرمم میخورد قبل پانکچر میخوردیم هردو بعد ازصبحانه . دی ماه پانکچر شدم ولی ه ...

چه خووووب حتما پیدا میکنم عزیزم 😍 انشاالله نتیجه مثبت بگیری گلم انشاالله کی انتقالت هست؟

از ۳ تا یکی گرفت و پسرم چهارشنبه به دنیا اومد. بار اول تخمک کشی و انتقال اول و دومم که من ...

مبارک باشه عزیزم ..انشالله که زیر سایه بابا و مامانش بزرگ شه😍😍🤲🤲❤❤

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》
بچه ها من میخام جنین  اهدایی بگیرم.قبل انتقال چیکار کنم چی بخورم .؟وزنمو کم کردم.منظورم دارو تق ...

اوابوست برای زمان پانکچر خیلی خوبه شما که نمیخوای پانکچر کنی باید برا انتقال قرص فرتیل سی ام بخوری خیلییی خوبه برا آماده سازی رحم...درضمن به دکترت بگو جنینارو برات هچینگ کنن شانستو میبره بالا...

دکترت کیه شادن جون؟تهران بودی؟

نه عزیزم همدانم😶😶😶

راستی شما جنین داری برای انتقال یا میخوای پانکچر بشی دوباره؟

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
۲۲تاتخمک ۱۰جنین که گفتن کیفیتشون خوبه ولی بیشتر از سه روز رشد نکردن

یعنی همه جنینات از بین رفتن؟😕😕😕

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ثمین جونم دکترم بهم گفته آمپول gcsfمیخاد برام تزریق کنه تو رحمم چیزی ازش میدونی؟ چجوری انجام میده؟ خ ...

من سه بار این آمپولو تزریق کردم اصلا نگران نباش لیلا جون مثل معاینه هستش فقط یه کاتتر خیلی نازک رو داخل رحمت میکنه بعد از طریق اون مایع آمپول رو وارد رحمت میکنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
هر چی بی بی زدی مثبت شد؟ آزمایشت منفی وای استرس گرفتم ولی من به بیبی خیلی اعتماد دارم

نه بابا چرا برای من تا حالا مثبت نشده😅 اون یه مورد استثناست قرار نیست برای همه اشتباه بشه که

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یک ماه بعد برم سونو؟؟ دیر نیست؟

عزیزم من فقط یک سونو ۸ هفته رفتم ساک و قلب و همه چی دیده شد و دیگه نرفتم تا غربالگری اول ولی به امید خدا شما میتونی از ۶ هفته هم بری . 

اگه ۲۴ خرداد آخرین پریودت بوده.. ۴ مرداد شش هفته ت پر میشه به امید خدا و میتونی بری و پسر یا پسرای گلتو ببینی🤲🤲❤❤

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》
دفترچه تامین اجتماعی داریم تکمیلی نیست فقط یدونه امپولو با بیمه دادن ۷تاشو ازادخریدم دونه ای ۴۱۰ و۴۲ ...

خدا خودش کمکمون کنه،هزینه ها خیلی رفته بالا،من دوسال پیش گونال و سینال استفاده کردم ،شد ۱۵۰۰ تازه منوپیور هم بود ،ولی خود داروخانه میزد تو سیستم تاییدش میکرد،گاهی که داروخونه هم شلوغ بود خودم میبردم بیمه  تامین اجتماعی تایید میکرد،فکر کنم برای شما فقط یه دونه رو تایید کرد 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...