2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست

بچه ها من میخام جنین  اهدایی بگیرم.قبل انتقال چیکار کنم چی بخورم .؟وزنمو کم کردم.منظورم دارو تقویتی برا رحم چون تخمک لازم ندارم.اوابوست برا رحم خوبه؟؟

خدایا نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم***نه تو آنی که گدا را ننوازی به گدایی*** در اگر باز نگردد نروم باز به راهی***پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی
فدات شم اوندفعه ای هم کلی عصبانی شدی ببخشید دیگه کاری ازدستم برنمیاد امیدوارم جواب بگیرم وبیام خوشحا ...

الهی آمییییین 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین مامان ماهک، از روز اول پریودیت بشمار تا برسی مثلاً به امروز، یا هر روزی که مدنظرته، مثلاً میشه ...

مرسی عزیزم پس یعنی ۱ مرداد برم برای قلب ایشالا خیلی لطف کردی من تو یه گوگل زدم پریودمو نوشته بود ۴ هفته پس اشتباه گفت؟

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
مرضی جون معده ام درد می کنه چی می تونم بخورم

عزيزم من از اول بارداری رانیتیدین خوردم، چون خودمم سابقه مشکل معده داشتم، بعد از اینکه منع کردن خوردنش رو، من شربت آدی ژل (آلومینیوم و منیزیوم) میخورم، من آب هم میخورم معده درد میگیرم و تا الان که 36 هفته ام، فقط 6 کیلو اضافه کردم، چون اصلاً نمیتونستم غذا درست بخورم 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
عزيزم من از اول بارداری رانیتیدین خوردم، چون خودمم سابقه مشکل معده داشتم، بعد از اینکه منع کردن خورد ...

اره منم قبلا معده درد داشتم‌الانم دارم همش مرسی پس برم شربت و بخرم اخه راینیتیدین دیگه نیست 

دوست  من هم بار هشتم رفت اصفهان مثبت شد

کدوم مرکز رفت؟من اینبار بار هجدهمه نمیدونم به حال خودم بخندم یا گریه کنم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
مرسی عزیزم پس یعنی ۱ مرداد برم برای قلب ایشالا خیلی لطف کردی من تو یه گوگل زدم پریودمو نوشته بود ۴ ه ...

خواهش میکنم خواهر گلم 

دقیقاً 2 مرداد 50 روز میگذره، آره همون 1 مرداد زمان خوبیه 

نه عزیزم 4 هفته نیستی، با این روشی که بهت گفتم خییییییلی راحت میتونی سن بارداریتو حساب کنی، روزها رو بشمار تقسیم بر 7 کن، کاری به اینکه جنین چند روزه بوده هم نداریم، با تاریخ انتقال هم دقیقاً همینطوره فقط در نهایت هر عددی به دست اومد +14کن بعد تقسیم بر 7 کن

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
عزيزم من از اول بارداری رانیتیدین خوردم، چون خودمم سابقه مشکل معده داشتم، بعد از اینکه منع کردن خورد ...

خدا کنه منم مثل شما اضافه کنم😊

سلام عزیزم ، من بلاخره رفتم کلینیک صدر اکو انجام دادم دکتر گفت خوبه ولی تو که آی وی افی هستی نباید م ...

سلام عزیزم ..خداروشکر همه چی خوب بوده 

واسه منم حدود چهل دقیقه طول کشید نگران نباش  با اینکه منم مشکلی نداشتم ولی گفت چون ای وی افی هستم  ۱۲ هفته دیگه یعنی ۳۰ هفتگی برم نمیدونم دکتر واسه شما خیلی تاریخ نزدیک زده شاید روش کارشون فرق میکنه...راستی من امروز آنومالی هم رفتم ولی یادم رفت از دکترش بپرسم وضعیتش چجوریه😅😅شما آنومالی رفتین؟❤❤ 

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》
سلام به همگی❤ من امروز رفتم دکتر آمپول واریوپپتیل بهم داد گفت پریود شدی بیا هم خراش بدم برات هم است ...

توی مطب میخواد خراش بده یا با هیسترو؟من با هیسترو خراش داد دردی نداشتم اصلا

ای جان انشاالله نتیجه مثبت بگیری گلم چجوریه مصرفش در هین زدن آمپول ها باید بخورم؟میشه به همسرمم بدم؟ ...

مرسی عزیز دلم ، اره من همسرمم میخورد قبل پانکچر میخوردیم هردو بعد ازصبحانه . دی ماه پانکچر شدم ولی همچنان تا الان خوردم فقط یه ماه فروردین نخوردم  تا الان هم میخورم ،عزیزم اطلاعات دارویی اونجا زنگ بزن یا اینکه داروخانه هایی که داروهای ای وی اف دارن احتمال زیاد رویال ژلی هم دارن