2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046062 بازدید | 684498 پست
چه خوب !!!یعنی از رویان و ابن سینا نتیجه نگرفتن؟!پس بهش اعتماد کن نازنین....

یه خانومی بود میگفت ۱۸ سال باردارنمیشد سه سال اخر رویان میرفته همش بهش میگفتن ضخامتت زیاده وکورتاژش میکردن میگفت خسته شده بودم ازکورتاژ اومده بود گفت با اولین نسخه چهارمین ماه پانکچر شده بود ودوتا جنین گذاشته بودن یکیش گرفته بود ودخترش ۶سالش بود ۵ماه پیش هم اومده بود بعدیارو انتقال بده ...یه خانومی هم بود شمارشو دارم میگفت ۲سال ونیم ابن سینامیرفته اونجا یکی بهش شماره مطب دکتر قوامی رو میده اومده بوده اینجا وباردارشده بوده یا یه سریا که میان میگفتم معرفتون کی بوده مثلا میگن زنداداشم میومده یا از اشناهاشون میومدن ونتیجه گرفتن ....امروز هم یه خانوم ۴۵ ساله از تبریز اومده بوده میگفت خیلی تعریف دکترو شنیدم ولی دکتر گفت بالای ۴۰ سال رو قبول نمیکنم چون احتمال بارداری کمه اگه نتیجه نگیرید من مدیونتون میشم  اوناهم گفتن شماشروع کن هرچی شد پای خودمون ...میگم یعنی دکتر خوبیه سال ۷۲ مدرک ای وی اف شو گرفته وچندین ساله مطبش شهرکه غربه سنشم فک کنم ۶۵ اینا میشه شایدم بیشتر ...درکل دکتر خوب ومهربونیه وقتی من رفته بودم برای پانکچر ۱۲ ظهر وقت داشتم دکتر وضو گرفته بود نماز خوند واومد دوتا از مریضای دکتر عارفی هم انتقال وپانکچر داشتن میگفتن دکترت چه خوب وخوش برخورده دکتر بیهوشی هم دید من استرس دارم چون تخمکام کم بود گفت دکترت باوضو اومده برات پانکچر میکنه دستش خوبه ‌....چقدر پرحرفی کردم درکل من ،امیدم به خداست دکترا وسیله ان هرچی خدا بخواد همون میشه امیدوارم منم نتیجه بگیرم 

فردا صبح تخمک کشی دارم عزیزم.دعا کن

قربونت برم انشالله تخمکاي خوبي داري احتمال هايپري دکتر بهت داده؟

خدایا....معجزتوبهم نشون بده ...خیلی منتظرم  برای نی نی دارشدنم صلوات میفرستی خاهری ؟دعاکن نی نی رو سالم بغلم بگیرم خاهری ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قربونت برم انشالله تخمکاي خوبي داري احتمال هايپري دکتر بهت داده؟

ممنونم بار اخر رفتم سونو گفت هایپر ولی مایع آزاد نداره حالا یادم رفت بپرسم یعنی چی.

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
عزیزم از چند روز پیش دیگه وزن نکردم البته تو خونه ترازو ندارم. ولی خب شکمم خیلی جمع شد سایز کم کردم ...

من اره تقلب زياد خخخخخخخخ ولي الان سفت سخت واسادم از بس بي عرضم خخخخ

خدایا....معجزتوبهم نشون بده ...خیلی منتظرم  برای نی نی دارشدنم صلوات میفرستی خاهری ؟دعاکن نی نی رو سالم بغلم بگیرم خاهری ...
ایشالا کلی جنین گوگولی مگولی تشکیل میشه وانتقال میدی 😍😍😍😍مامان اینده مثبت باش وپرانرژی 😘😘😘

ممنونم عزیزم😘😘😘

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
ممنونم بار اخر رفتم سونو گفت هایپر ولی مایع آزاد نداره حالا یادم رفت بپرسم یعنی چی.

اين رژيم کتو برا جلوگيري هايپرت عاليه چند سالته عزيزم

من اره تقلب زياد خخخخخخخخ ولي الان سفت سخت واسادم از بس بي عرضم خخخخ

دور از جون عزیزم اگه اونا رو بخوری تقلبم کنی متاسفانه بدتر چاق میشی

از امروز به خودت بگو باید جلوی خودتو بگیری من دیگه الان عادت کردم انگار دیگه نباید برنج و نون بخورم

عزیزم از چند روز پیش دیگه وزن نکردم البته تو خونه ترازو ندارم. ولی خب شکمم خیلی جمع شد سایز کم کردم ...

قبل پانکچرت وزنت ميکنن وزنت کردن برا منم بگو چقد کم کردي گلم

فعلا‌که‌خدابه‌مانگاهم‌نمیکنه.. ۴سال‌‌‌دارم‌این‌دراون‌درمیزنم...خستم‌خیلییی

عزیزم درکت میکنم خیلی..من خودم سه ساله درگیر همین جریان ام ۴بار آی یو آی ۲ بار آی وی اف با ۲تا انتقال ولی بازم ناامید نشدم میگم نوبت منم میشه انقدر میرم و میام تا مث خیلیای دیگه منم جواب بگیرم،،هرچند بعضی وقتا منم خسته میشم از اینهمه سختی و انتظار ولی چه میشه کرد حتما یه حکمتی داره...شمام ناامید نشو آی وی اف یعنی عزم راسخ و خستگی ناپذیری و استقامت اگه اینارو داشته باشی حتمی جواب میگیری انشاالله...

اين رژيم کتو برا جلوگيري هايپرت عاليه چند سالته عزيزم

۲۰ عزیزم

دور از جون عزیزم اگه اونا رو بخوری تقلبم کنی متاسفانه بدتر چاق میشی از امروز به خودت بگو باید جلوی ...

نون برنج نميخورم ميدوني چي ميخورم 😂😂😂ميوه جلو خودمو برا ميوه نتونستم بگيرم 

قبل پانکچرت وزنت ميکنن وزنت کردن برا منم بگو چقد کم کردي گلم

باشه عزیزم

نون برنج نميخورم ميدوني چي ميخورم 😂😂😂ميوه جلو خودمو برا ميوه نتونستم بگيرم 

نه عزیزم من میوه فقط توت فرنگی