2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045687 بازدید | 684477 پست

بچه ها من جنین فرش انتقال دادم.محبور شدم از دو طبقه بیام بالا بعد انتقالم.دوباره مجبور شدم بزم پایین و بیام بالا به نظرتون ممکنه نگیزه برام همین اول کاری خراب کرده باشم همه چیزو

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها من جنین فرش انتقال دادم.محبور شدم از دو طبقه بیام بالا بعد انتقالم.دوباره مجبور شدم بزم پایین ...

حالا چرا انقدر رفتی بالا و پایین؟

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
بچه ها من جنین فرش انتقال دادم.محبور شدم از دو طبقه بیام بالا بعد انتقالم.دوباره مجبور شدم بزم پایین ...

ببین اصلا نگران نباش
همه چی دست خداست
اگه خواد بخواد شیشه و کنار سنگ حفظ میکنه
توکلت به خدا باشه و اصلا استرس به خودت وارد نکن

ببین اصلا نگران نباش همه چی دست خداست اگه خواد بخواد شیشه و کنار سنگ حفظ میکنه توکلت به خدا باشه و ا ...

پناه بر خدا نمیدونم به خدا تنها امیدم همین یه دونه جنین دبگه نمیتونم اون حجم از دارو تحمل کنم و دوبازه تخمک کشی و...

جنین شناس بهمن دکتر حسینی جدا هست منم تعریف جنین شناس آبان رو خیلی شنیده بودم ولی دکتر گفت اون رفته ...

عزیزم شما دفترچه بیمه ندارید؟ذخیرتون چنده که هزینه آمپول گونال اینقدر زیاد شده ؟من پارسال با ذخیره پایین پیورگان و پرگووریس استفاده کردم شد ۴ تومن،گفتم ای کاش گونال میزدم هزینه کمتر میشد 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...