2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046032 بازدید | 684497 پست
سلام عزیزم چخبر خوبی؟پانکچر شدی؟

سلام ممنونم، تو خوبی؟من انشاءالله دوشنبه پانکچر میشم، انشاءالله فردا خوش خبر بیای و تخمکای خوبی داشته باشی عزیزم

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
امروز روز نهمه،ولی من سنم بالاست ودیر ازدواج کردم جنینم کیفیت نداشت احتمالا مثبت نمیشه ،‌میخوام یه د ...

سلام ببخشید شما با کدوم دکتر انجام دادید 

ذخیرتون چند بود و چنتا تخمک دادید

ببخشید سوالام زیاد شد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فعلا‌که‌خدابه‌مانگاهم‌نمیکنه.. ۴سال‌‌‌دارم‌این‌دراون‌درمیزنم...خستم‌خیلییی

عزیزم، انشاءالله خدا به زودی حاجتتو بده و دلت شاد شه، ناامید نشو گلم

سلام ببخشید شما با کدوم دکتر انجام دادید  ذخیرتون چند بود و چنتا تخمک دادید ببخشید سوالام زیا ...

رژيمم اسمتو ديدم گشنم شد  

خدایا....معجزتوبهم نشون بده ...خیلی منتظرم  برای نی نی دارشدنم صلوات میفرستی خاهری ؟دعاکن نی نی رو سالم بغلم بگیرم خاهری ...
امروز روز نهمه،ولی من سنم بالاست ودیر ازدواج کردم جنینم کیفیت نداشت احتمالا مثبت نمیشه ،‌میخوام یه د ...

عزیزم همه چی دست خداست همین خواهرشوهر  مامان سبحان اوندفعه ای میگفتن بالای پنجاه سالشون بوده ومامان شدن ...امیدت به خدا باشه ماه پیش یه خانومی  دوتا جنین گرید cداشت  دکتر میگفت انتقال ندی بهتره ولی اون خانوم انتقال داد ومثبت شد...اینطوری نگو از کجا معلوم شایدم نینی به دلت چسبیده ومثبت بشی 😍 

همون ک گفتي مشکل شوهر مسدود بودن لوله ها اسپرمه؟

نه عزیزم شوهر من اصلا لوله اسپرم نداره.

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
عزیزم چند تا تخمک داشتی؟ تعیین جنسیت هم کردی؟

عزیزم فردا تخمک کشی دارم ولی نمی خوام تعیین جنسیت کنم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام ممنونم، تو خوبی؟من انشاءالله دوشنبه پانکچر میشم، انشاءالله فردا خوش خبر بیای و تخمکای خوبی داشت ...

ممنونم مهربونم شما دو روز سیکلت زودتر از من شروع شده بود نه؟

یه خانومی بود میگفت ۱۸ سال باردارنمیشد سه سال اخر رویان میرفته همش بهش میگفتن ضخامتت زیاده وکورتاژش ...

نازنین جان ممنون بابت توضیحاتت عزیزم ...راستش منم خیلی به دسته دکتر اعتقاد دارم ....همین که با وضو بوده برا من قوته قلبه ....عزیزم شما وقتی رفتی برای تعیین جنسیت چیزی بهت نگفت؟پشیمونت نکرد؟همسرتم برای ازمایش فرستاد؟

بیمارستان ابان ولاله عمل میکنن چون من پی جی دی بودم گفتن بهمن برای پی جی دی بهتره رفتم بهمن 

عزیزم جنین شناسه بهمن کیه؟من تعریف جنین شناس ابان رو خیلی شنیده بودم ...شاید بهمن از لحاظ ازمایشگاهی قویتره .... شما تا الان ۲۲ تومن هزینه کردید با انتقال به نظرتون چه قد تموم میشه؟

ممنونم مهربونم شما دو روز سیکلت زودتر از من شروع شده بود نه؟

آره من چون ذخیره تخمدانم بالا هست و پلی کیستیکم دکتر گفت نمی خوام تخمدانت خیلی بهش فشار بیاد از دوز کم دارو برام شروع کرد تا هفت سیکل روزی دو تا سینال اف می زدم بعد از هفتم داروهام کم کم بیشتر شد، به همین خاطر پانکچرم افتاده پس فردا یعنی 18 سیکلم، آنقدر شکمم گنده شده و نفخ داره دکتر بهم گفت هایپر شدی، گفت بعد از تخمک کشی ممکنه بستری شی ناراحت شدم، چون از بستری شدن و بیمارستان بدم میاد خیلی التماس دعا دارم

سلام ببخشید شما با کدوم دکتر انجام دادید  ذخیرتون چند بود و چنتا تخمک دادید ببخشید سوالام زیا ...

سلام خواهش میکنم،جهاد دانشگاهی قم بودم اینجا تیمیه دکتر عشوری مقدم هم پانکچر کردم و هم انتقال،ولی زیر دستگاه سونو انجام ندادن 

مرسی والا نیم ساعت مونده بوده به ۹ انتقالم😁😁

ای جان خداروشکر گل پسرا💙💙

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

ذخیرم پارسال۲/۱بود بعد پانکچر سه تا تخمک داشتم گفتن یکیش دژنره شد یکیش خوب رشد نکرد ویدونه جنین تشکیل شد که اونم متوسط رو به ضعیف بود البته خودمم رعایت نکردم گرمی نخوردم هر روز بعد آمپولای پانکجر میرفتیم بستنی میخوردیم تغدیه خوبی نداشتم