2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046103 بازدید | 684498 پست
مرسی عزیزم.من خودم بخورم روزی دوتا یا نه.چون سابقه اندومتر نازک دارم اینو به دکتر گفتم گفت بهت میدم ...

یهو خودت میخوری ضخامتت زیاد میشه سیکلت کنسل 

حتما زنگ بزن از دکترت بپرس 

لوبیا سبز بخار پز زیاد بخور تا ضخامتت بره بالا

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره اومد، منفی هست . بتام صفره 

متاسفم عزیزم امیدوارم بزودی با معجزه خدا دلت شاد شه

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
عزیزم خیلی ناراحت شدم منم دفعه پیش اینطوری بودم ایشالا اندفعه مثبت میشی

سلام عزیزم خیلی خوشحال شدم برات انشالله دردونتو صحیح و سالم بغل بگیری و دلت همیشه شاد باشه

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
سلام بچه ها..من پارسال انتقال دادم و منفی شد..بنظرتون دوباره برم انتقال..9 تا جنین برام مونده با گری ...

اره چرا که نه همه که با دفعه اول مثبت نمیشن

یهو خودت میخوری ضخامتت زیاد میشه سیکلت کنسل  حتما زنگ بزن از دکترت بپرس  لوبیا سبز بخار ...

تا فردا نیستن.امروز روز سوممه

لتروزول شروع کردم.سر این استرادیول به شک افتادم بازم ممنون

سقط مکرر داشتم به همراه تنبلی  تخمدان و ذخیره نیم  با اصلاح سبک به روش فلورا تاجیکی و تغییر مسیر زندگی صاحب نی نی شدم  
عزیزدلم تبریک میگم.ایشالا صحیح و سالم بغلش کنی.میشه واسه منم دعا کنی؟فردا پانکچر دارم.بار اولمه دعا ...

مرسی عزیزم‌چشم‌ حتما ایشالا قابل باشم 

کلا از لحاظ خوراکی که هیچی ولی قبل انتقالم کپسول ژل رویال خوردم استراحت مطلق اصلا نبودم فقط ۳روز اول استراحت بعد کارای خونه کردم 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
سلام عزیزم خیلی خوشحال شدم برات انشالله دردونتو صحیح و سالم بغل بگیری و دلت همیشه شاد باشه

سلام ثمین جان خوبی 

شما چی کار کردین دیگه انتقال ندادین؟؟

هچینگ پوسته جنین رو خراش میدن تا راحت از پوسته بیرون  بیاد و لانه گزینی کنه در واقع کمکش میکنن ...

بنظرت پی آر پی چند درصد احتمال موفقیتو میبره بالا

در انتظار مادر شدن... بالاخره مادر شدم.خداروشکر😍
مرسی رها جون برام دعا کن قلبشو ببینم💓💓💓

عزیزم.ازمایش دادی مگه😍

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹