2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046229 بازدید | 684505 پست
سلام عزیزم به من گفت هومونگ و یه اب با دو تا پودرو بزنم سینالم همین طور وبرایه شش روز بهم داده کلا د ...

من دوتا هومونگ و ی نصفه سینال ینی هر سینال برا ۲روزمه

اللهم صل محمد وال محمد و عجل فرجهم...انشاالله همه حاجت روا بشن😘😍آمین...
هم هومونگ وهم سینالو یه پودرو یه اب میزنید؟

سینال ک خودش آماده هست نیاز نیس اب و پودر بزنیم مگ مال شما سرنگی هس؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله عزیزم وارد سیکل شدم انشاله اواخراین ماه تخمک کشی میکنیم دکترتو صارم دکترعلیرضایی بود که تازکیارف ...

با مورفو ۴ ودی اف ای ۱۱چطور طبیعی نشدی؟مشکلتون فقط همینه؟چندسال اقدامی؟دکتر گفت میکرو یاخودتون؟

ایشااالا با اولین اقدام طبیعی باردار میشی

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
سلام دوستانی که توسیکل طبیعی انتقال دادین امپول هاش سی جی زدید یا خود تخمک آزادشد ؟

سلام نازنین جان، من سیکل انتقالم طبیعی و بدون استرادیول بود با لتروزول و آمپول هاش ام جی، هاش سی جی هم زدم، 2تا پودربا یه آب

سینال ک خودش آماده هست نیاز نیس اب و پودر بزنیم مگ مال شما سرنگی هس؟؟

نه برایه من پودره واب داره اماده نیست از اون سوزن هایی که برایه تزریق انسولینه اونم همراهش هست باید قاطی کنم بزنم هر یک دونشم ۷۵ واحد زده 

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی
نه برایه من پودره واب داره اماده نیست از اون سوزن هایی که برایه تزریق انسولینه اونم همراهش هست باید ...

ععع پس فرق دارن

بله منم برایه تعیین جنسیت ای وی اف میکنم هیچ مشکلی ندارم فقط تخمدونام پلی کیستیکه

اهان منم تخمدونام یکم تنبلن.شوهرت چی؟