2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046231 بازدید | 684505 پست

خو رو خدا کمک

من امروز روز۸ انتقال جنینم هستم و سگ پرید جلوم زهره ترک شدم اولش رگه های قهوه ای دیدم بعدش شد آب خون و شیاف پروژسترون گذاشتم خیلی کمتر شد الان هم قطع شد.ولی کمردردم.بنظرتون هرچی تلاش کردم از بین رفت؟؟؟؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چه دکتری برم زینب جون؟ حالم خیلی بده خیلی خیلی بد!

ساراجونم.بهترنشدی؟

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
چیزی نگفت.روزی دوتا گونال میزدم.الان دوباره گونال نوشت با سیتروتاید

عزيزم شما رژيمتو ادامه دادي

خدایا....معجزتوبهم نشون بده ...خیلی منتظرم  برای نی نی دارشدنم صلوات میفرستی خاهری ؟دعاکن نی نی رو سالم بغلم بگیرم خاهری ...
عزیزم میگم من روزای اولی که آمپولو میزدم هیچ دردی نداشتم.رفتم سونو روز ۸ سیکل فولی ۹ داشتم تا ۱۲ سه ...

ترشح که طبیعیه منم داشتم خیلی بخاطر تعدد فولیکولاست...ولی اینکه میگی شکمت اونقدر سفت شده که آمپول نمیره رو والا من شکمم سفت بود ازبس فولیکولم زیاد بود و همش احساس سنگینی هم داشتم با همه اینا من راحت امپولمو میزدم،،،با دستت یه ویشگون از شکمت بگیر سرنگ و فرو کن سفتم که باشه شکمتدبراحتی میره تو...رو این موضوع خیلی حساس نباش،دیگه پرش رفته کمش مونده

الان اینطوریه هستی اویترل و بزنی میخوای چیکار کنی دخترم  میای میگی وااای دارم به انفجار میرسم من

سه چهار روز تحمل کنی تموم میشه انشالله نگران نباش تو در عادی ترین وضعیتت به سر میبری

اگه به دملی اتاق نرسه هم مشکلی نیست من بلافاصله بعد از اینکه از یخچال بیرون میاوردم خودم تزریق میکرد ...

انشاالله به زودی دامنت سبز بشه که با حوصله جواب سوال ماها که هیچ تجربه ای نداریم و میدی واز استرسمون کم میکنی

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی
گلم دستت دردنکنه😍اره منم یکم میترسم چون برا آی وی اف اولم خیلی اذیت شدم هرشب میرفتیم مطب میزدیم خست ...

اصلا سخت نیست تو همون ویدیوهایی که میزارن مخلوط کردن و تزریق و بطور دقیق توضیح داده فکر کنم تو یوتیوب بود فیلمش با ف.ی.ل.ت.ر شکن میتونی بری ببینی....انقده آسونه که نگو

انشاالله به زودی دامنت سبز بشه که با حوصله جواب سوال ماها که هیچ تجربه ای نداریم و میدی واز استرسمون ...

مرسی عزیزم لطف داری بهم،،،انشالله هممون باهم به ارزومون که مادرشدنه برسیم

خوشحال میشم اگه کمکی از دستم بر میاد انجام بدم...بازم سوالی داشتی درخدمتم عزیزجان

4روزه انتقال دادم منظورم اینکه اگه قراره رشد نکنه انتقال نمیدادن ،همون روز گفتن قابلیت فریز کردن ندا ...

عزیزم تو کلت بخدا باشه من جنینهامو از رویان انتقال دادم به بیمارستان آبان جنین شناس رویان بهم گفت کیفیت جنینهات پاینه محاله که بگیرن اما جنین شناس آبان اینقدر بهم روحیه داد که نگو الان دخترم نزدیکه ۴ سالشه و حاصل همون جنینهای بی کیفیت رویانه . اصلن اهمیتی به حرفشون نده بسپر به خدای بزرگ انشاالله که جواب آزمایشت مثبت میشه

ساراجونم.بهترنشدی؟

نفسی جان بدبخت شدم. جدی جدی افسردگی گرفتم 😢 انگار همه غم های عالم اومده نشسته تو قلبم.یه حال بدی دارم.نمیدونم من که همیشه تو همه شرایط سخت زندگی تنها بودم،و عادت داشتم به تنهایی،منی که انقدر سرسخت و مغرور بودم ، حالا این لوس بازی ها واسه چیه 😢انقدر بغض کردم و کنترل کردم که مثلا گریه نکنم پیش بچه ها،گلو درد هم گرفتم.نمیدونم چرا این طور شدم!

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚