2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046551 بازدید | 684526 پست
بله الان همسرم اونجاست. نه راست راسته ببین یه بار بری پیش چشمت خیلی آسون میشه میبینی اصلا" نه اسکان ...

سلام عزیزم ،این درمان فقط برای بیماران آزو اسپرمی هست یا برای کسانی هم که اسپرم ضعیف دارن مفیده ؟چند وقت باید یزد اقامت داشته باشن و هزینش چقدر ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
خدا نکنه عزیزم  جاری من هم همینه البته نمیدونه که ما مشکل داریم تو پنج ماه  بو د یه حرکت ...

خیلی سخته چی بگم والا خداخودش نجاتمون بده 🙏

من به دستان خداخیره شدم معجزه کرد😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام من دی ماه میکرو کردم تو گروه بودم ‌‌‌..نگرفت جهاد تبریز می رفتم راضی نبودم حسکردم فقط دنبال پولن ....حالا حیرونو سر گردون با این کرونا شماها پی گیر درمانتون بودین ؟سخت نیس ؟

اره امروز راه رفتم یکم نشستم مثل قبل لباس تا کردم 

اره خوبه فقط جارو برقی نزن دولاراست نشو 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

دوستان من باید برای فریز مجدد جنین هام میرفتم بهمن ۲۱خرداد ولی وقت نشد اگه دیر بشه چی میشه ؟

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
دوستان من باید برای فریز مجدد جنین هام میرفتم بهمن ۲۱خرداد ولی وقت نشد اگه دیر بشه چی میشه ؟

زنگ بزن بپرس خودت نرو خطرناکه به همسرت بگو بره

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
سلام عزیزم ،این درمان فقط برای بیماران آزو اسپرمی هست یا برای کسانی هم که اسپرم ضعیف دارن مفیده ؟چند ...

سلام دوستم هم برای آزواسپرمی جواب میده هم برای الیگو اسپرمی منتها چون برای الیگو اسپرمی راه های درمان دیگه هم هست حتی همین طب سوزنی هم توی شهرهای دیگه جواب میده کمتر میان ولی آزواسپرمی متاسفانه هیچ درمان دیگه ای نداره. اگر بتونید برید برای الیگو اسپرمی هم عالیه و حتما نتیجه میگیرید حتی ممکنه طبیعی باردار بشید. برای الیگو نمی دونم ولی برای آزواسپرم ها بعد از ده روز میفرستن آزمایش ولی معمولا" تا سه ماه باید بمونن که اسپرم قابل فریز باشه.  

خواهش می کنم عزیزم اتفاقا" انقدر شهر دیدنیه که حد نداره داری تو کوچه راه میری یهو یه آب انبار تاریخی ...

سلام عزیزم ادرس دقیق کجا هست ؟اسم وشماره تماس

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
هزینش رو یادم رفت بگم. جلسه ای 40 تومن هست 

سه ماه  که زمان زیاده،پس کارشون چی میشه ،عزیزم روزی یه جلسه میشه یا ممکنه بیشتر هم بشه در طول روز ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
سه ماه  که زمان زیاده،پس کارشون چی میشه ،عزیزم روزی یه جلسه میشه یا ممکنه بیشتر هم بشه در طول ر ...

به انتخاب خودتون بستگی داره همسر من دو جلسه در روز میره. می گفتن بهتر نتیجه میده اما از اون سه ماه کم نمیشه فکر کنم. آره سه ماه خیلی زیاده برای همین من نموندم که یوقت هر دو با هم کارمون رو از دست ندیم. با مدیرش صحبت کرده ولی واقعا" ریسک از دست دادن کار وجود داره من هم به خاطر همین مساله هی دست دست می کردم و میگفتم حالا شاید با دارو خوب بشه. ولی چاره چیه؟ اگه راه دیگه ای بود ما اون رو هم امتحان می کردیم ولی متاسفانه آزواسپرمی بدترین نوع ناباروریه اون هم مدل همسر من که حتی توی تسه هم هیچ اسپرمی پیدا نشد و هیچ درمان دیگه ای نداره. سنمون هم داره میره بالا میترسیدم که الان به خاطر کار نریم دنبال درمان دکتر هم یهو مهاجرت کنه و ما بمونیم و حسرت این که اگه این راه رو میرفتیم درست میشد. یه روزی برسه که درآمد خوب و پس انداز خوب داشته باشیم ولی چشممون همش دنبال بچه باشه نمی دونم تونستم منظورم رو بگم یا نه. توکل به خدا کردیم و از خودش خواستیم کمکمون کنه هم فرزند سالم و صالح و خوشگل بهمون بده هم روزی فرزند و خودمون رو.