2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046466 بازدید | 684513 پست
اره منم شنیدم دکترمیخوادازایران بره حتما انشالله شوهرم دلش نرم شه راضی کردن این مردا ازهمه چی سخت تر ...

آخ آخ گفتی تازه شوهر من خودش خیلی بیشتر از من دلش بچه میخواد انقدر کفرم رو درآورد آخر آدم فروشی کردم به خواهرش گفتم   ولی خدا عمر جاریم بده از وقتی اون باردار شد شوهرم مصمم تر شد. 

09023261780 خانم طاهری مشاور دکتر هست اول ساعت 10 تا 15  به ایشون زنگ بزن هر سوالی هم داری بپرس ...

حتما رنگ میزنم مرسی عزیزم انشالله خداجواب دل مهربونت روبده🙏

من به دستان خداخیره شدم معجزه کرد😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خودت خوبی عزیزم؟نگفتن چندتا جنین شد ؟ نمیدونم بهم گفتن امروزدکترجلسهدداشت ازشانست... بله یکشنبه۸تی ...

۵ روز دیگه گفتن زنگ بزن برای تعداد جنین

براااام دعا کن

مظلوم فرد گفت اول با سرنگ میکشن و تو آزمایشگاه بررسی میکنن 

اگه اسپرم خوب نباشه اونموقع مجبورن از بافت بیضه بگیرن

یعنی گفت تاکید ما به گرفتن اسپرم با سرنگ

آخ آخ گفتی تازه شوهر من خودش خیلی بیشتر از من دلش بچه میخواد انقدر کفرم رو درآورد آخر آدم فروشی کردم ...

انشالله زود باردارشی راحت شی من جاری باردارشد بعدم زایمان کرد بدترشوهرم افسرده ترشده میگه برو سراغ زندگیت عمرتو بهپای من نریز😔

اره دوست که دارم نمیدونم با همسرم باید صحبت کنم مادوسال مسافرت نرفتیم اصلا به اسم مسافرت یه ۳روزبیای ...

بهت قول میدم همسرت بیاد اکی رو میده و تمام. خانم ها و آقایون سانسشون فرق داره وقتی خانم ها تو هستن آقایون تو چمن های دم مطب و لب جدول واین ها نشستن همه با هم دوست میشن. همسر من اول میگفت من فقط ده روز میمونم میخواد بشه میخواد نشه و غر میزد من میگفتم باشه. بعد اون تایمی که من تو بودم قشنگ آقایون دیگه پخته بودنش خیلی ریلکس گفت حالا هرچقدر لازم باشه میمونیم. تازه همسر من به شدت درونگراست ولی اومدم دیدم یه عالمه آدم دوره اش کردن خیلی باحال بود 

۵ روز دیگه گفتن زنگ بزن برای تعداد جنین براااام دعا کن مظلوم فرد گفت اول با سرنگ میکشن و تو آزمایش ...

انشالله بهترین وقوی ترین جنین ها تشکیل شه برات به حق میوی دل امام رضا 🙏اخه ما تواین راه خیلی سختی میکشیم وشوهرامون واقعا بااین عمل درعذابن ...

انشالله زود باردارشی راحت شی من جاری باردارشد بعدم زایمان کرد بدترشوهرم افسرده ترشده میگه برو سراغ ز ...

من انصافا" از ته ته دلم خوشحال شدم جاریم باردار شد خیلی نگران بودم برادرشوهرم هم این مشکل رو داشته باشه ولی روم نمیشد بخوام بگم برو آزمایش بده. دوست ندارم دشمنم هم این دردسر ها رو بکشه چه برسه برادرشوهر و جاری که دوستشون دارم. شوهرم هم باهاش حرف زدم گفتم هزاران هزار کار تو کردی تو زندگی برای من که جاریم خوابش رو هم ندیده هر کی یه زندگی داره نباید مقایسه کرد. بعد هم خدا بنده هاییش که دوست داره باهاشون این کار رو می کنه چون تو این راه آدم یه چیزایی به دست میاره که هر زوج دیگه ای به راحتی به دست نمیارن

بهت قول میدم همسرت بیاد اکی رو میده و تمام. خانم ها و آقایون سانسشون فرق داره وقتی خانم ها تو هستن آ ...

خداروشکر چقدرخوب حتما باید شوهرمو راضی کنم یه سربیاد ببینه اگه اسپرم داشت فوقش میایم مرکزمام فریز میکنیم لااقل ازتسه راحت میشیم

ندارم ،تماس گرفتم گفتن اثر داروهای هورمونیه و خونریزی از واژنته ونمیخواد کاری بکنی،توکل بخدا

خوب خداروشکر که قطع شده .دیدی الکی اینهمه استرس کشیدی .انشاء الله بزودی با خبرای خوب بیای واز بی بی چک مثبت وبتای توپلی برامون بگی

من انصافا" از ته ته دلم خوشحال شدم جاریم باردار شد خیلی نگران بودم برادرشوهرم هم این مشکل رو داشته ب ...

عزیزم قربون اون قلب مهربونت 🥰🥰

ولی برخودجاری من خیلی بده انگارخدا فقط به اونا بچه داده و...😔😔نمیدونم نمیخوام حرفشو بزنم انشاللله خدابه هممون کمک کنه

عزیزم قربون اون قلب مهربونت 🥰🥰 ولی برخودجاری من خیلی بده انگارخدا فقط به اونا بچه داده و...😔😔نم ...

خدا نکنه عزیزم 

جاری من هم همینه البته نمیدونه که ما مشکل داریم تو پنج ماه بود یه حرکتی کرد خیلی تابلو شد بارداره من عادت ندارم هیچی ازش بپرسم اصلا" ولی دیدم این رو نپرسم دیگه خیلی زشته چون موضوع مهمیه و فهمید من متوجه شدم گفتم خبریه به سلامتی؟ برگشت گفت نه انقدر ناراحت شدم که حد نداشت از دست مادرشوهرم هم ناراحت شدم گفتم حتما اون بهش گفته به من نگه خیلی بدم اومد گفتم حالت خوش بینانه اش اینه که دلشون برای ما سوخته که خیلی بدم میاد از این ترحم ها حالت بدبینانه اش هم اینه که ترسیدن چشم بزنیم که در هر دو حالت بده. رفتم تو دستشویی ده دقیقه گریه کردم بعد اومدم خیلی ریلکس به همه لبخند زدم  انگار نه انگار به روی خودم هم نیاوردم فهمیدم جاریم بارداره. بعد از دو هفته به همه اعلام کرد بارداره و فهمیدم مادرشوهرم هم نمی دونسته ازش حلالیت خواستم که بد قضاوت کردم. 

نه بابا اصلا فقط نباید کار سنگین بکنی  مثل همسر من درکت میکنم  ولی بهشون بگو اینجوری ...

اره امروز راه رفتم یکم نشستم مثل قبل لباس تا کردم 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود