2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046554 بازدید | 684527 پست
بله الان همسرم اونجاست. نه راست راسته ببین یه بار بری پیش چشمت خیلی آسون میشه میبینی اصلا" نه اسکان ...

اره دوست که دارم نمیدونم با همسرم باید صحبت کنم مادوسال مسافرت نرفتیم اصلا به اسم مسافرت یه ۳روزبیایم ازنزدیک ببینیم ...واقعا دیگه نمیدونم چیکارکنم امیدوارم راضی بشه یه سری بیام ازنزدیک ببینیم ...مرسی دوست خوبم که اینقدرخوب توضیح دادی انشالله سریع جواب بگیری

من به دستان خداخیره شدم معجزه کرد😍😍

سلام بچه ها این قضیه خسوف و زن باردار صحت داره؟😐 انقد منو ترسوندن که نباید دستت به بدنت بخوره و .... من خواب بودم ولی میترسم تو خواب به صورتم دست زده باشم😁🤦‍♀️

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اصلا" کلا تبلیغات برای دکتر معنی نداره روزی 200 تا مریض داره بیشتر از این ظرفیت نداره که بخواد تبلیغ ...

انشالله که نتیجه بگیری بله میدونم به جزمریض هاش کسی تبلیغ نمیکنه فقط چطور باید وقت بگیرم ازشون

سلام آره عزیزم من از قبل انتقال تا روز آزمایش بتای دوم روزی ۳ تا شیاف داشتم و ۳ روز یکبار آمپول. رو ...

ای جون بسلامتی چند روز دیگه نی نی نازتو بغل می کنی برای ماهام دعا کن عزیزممم

مرسی از توضیحت🤗

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
اره دوست که دارم نمیدونم با همسرم باید صحبت کنم مادوسال مسافرت نرفتیم اصلا به اسم مسافرت یه ۳روزبیای ...

خواهش می کنم عزیزم اتفاقا" انقدر شهر دیدنیه که حد نداره داری تو کوچه راه میری یهو یه آب انبار تاریخی میبینی. راه میری یهو یه مسجد قدیمی خوشگل میبینی. تو بافت تاریخیش که قدم میزنی اصلا" میخوای پرواز کنی از اون همه آرامش. غذاها و بستنی هاش هم عالی. ارزش یه بار دیدن داره. جز شهرهای قرمز هم نیست. زودتر برید بهتره چون شنیدم دکتر قصد سفر خارج داره که به خاطر کرونا فعلا منتفی شده. 

سلام بچه ها این قضیه خسوف و زن باردار صحت داره؟😐 انقد منو ترسوندن که نباید دستت به بدنت بخوره و ... ...

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
بعد از انتقال بهتره زندگی روتینت رو داشته باشی تا خونرسانی به رحم به راحتی انجام بشه البته اگر دکتر ...

نه گفت ۲،۳ روز استراحت نسبی بعدش روال عادی ولی جیزای سنگین بلند نکن 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
خواهش می کنم عزیزم اتفاقا" انقدر شهر دیدنیه که حد نداره داری تو کوچه راه میری یهو یه آب انبار تاریخی ...

موافقم 😍😍

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

ممنونم عزیزم ، خودمم میخندم به این حرفها ولی انقدر بزرگترای فامیل با قاطعیت واسم خاطره تعریف میکنن ک ...😁🤣

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
خواهش می کنم عزیزم اتفاقا" انقدر شهر دیدنیه که حد نداره داری تو کوچه راه میری یهو یه آب انبار تاریخی ...

اره منم شنیدم دکترمیخوادازایران بره حتما انشالله شوهرم دلش نرم شه راضی کردن این مردا ازهمه چی سخت تره

میگم امروز ۲ روز بود انتقال دادم خیلی راه رفتم تو خونه هی چیزی نمیشه  شوهرم همش چشم و ابرو میا ...

نه بابا اصلا فقط نباید کار سنگین بکنی 

مثل همسر من درکت میکنم 

ولی بهشون بگو اینجوری خونرسانی به رحم نرمال میشه نشستن خوب نیست من انقدر نشستم‌که هماتوم های گنده گنده داشتم فقط نباید چیز سنگین بلند کنی این همه خانوم تازه میرن سر کار 

ماهک جان مثل قبل باش تو ورژن آروم تر همین 

ممنونم عزیزم ، خودمم میخندم به این حرفها ولی انقدر بزرگترای فامیل با قاطعیت واسم خاطره تعریف میکنن ک ...

نه بابا اصلا علمی نیست من از دکترم پرسیدم راحت باش

انشالله که نتیجه بگیری بله میدونم به جزمریض هاش کسی تبلیغ نمیکنه فقط چطور باید وقت بگیرم ازشون

09023261780 خانم طاهری مشاور دکتر هست اول ساعت 10 تا 15  به ایشون زنگ بزن هر سوالی هم داری بپرس کامل راهنماییت می کنن بعد که مطمئن شدی کی میری به شماره 03532244745  ساعت 9.5 تا 11.5 و 17.5 تا 19.5 زنگ بزن از منشی ها وقت بگیر هر روزی هم زنگ بزنی برای دو سه روز بعد بهت وقت میدن اگر میخواهید همون موقع درمان رو شروع کنید بهترین  حالت اینه با شروع سیکلت برید ( که البته ما رعایت نکردیم   )