2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046545 بازدید | 684524 پست
آسپرین و صبح وشب آمپول هپارین میزنم ،میخوام امشب هپارین نزنم تا فردا ازشون سوال کنم

کاش زینبی یا مرضی ودوستانی که اطلاعاتشون زیاده بیان راهنماییت کنن .من هم اینجا خوندم که دوستان میگفتن شیافتو زیاد کن وهپارین یا انوکسارو قطع کن 

۱۱ روزه تموم شده...امروز رفتم دکتر گف تا ۴شنبه اگر نشدی بیا پیشم...علائم پریودی هم دارم کلی هم زعفرو ...

من تو نت خوندم نوشته بود تا 14 روز بعد از اتمام قرص جا داره پریود شی، یه خانمی هم تو همین نی نی سایت می گفت من بعد از 15 روز از اتمام قرص پریود شدم، انشاءالله که به زودی پریود شین

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله گفتن باید ژنتیک بدی اول خودت همسرت نمیخواد بده منم فردا صبح میرم ک بدم جوابش یک ماه دیگه میاد به ...

انشاءالله به زودی دامنت سبز شه عزیزم

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
از فردا انجام میدم...راستی جنین چند تا انتقال دادین؟؟چن روزه؟هر شب امپول دارین؟

دو روزه انتقال دادم 

دوتا جنین 

نه شیاف دارم هر ۳روز یکبارم آمپول می زنم

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
فک کنم ازمایش ژنتیکه درسته اگه اون باشه من ده روز پیش انجام دادم واسه هرنفر۵۶۰هزارشدتقریبا

مرررسی گلم بله همونه 🌺🌺

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
آسپرین و صبح وشب آمپول هپارین میزنم ،میخوام امشب هپارین نزنم تا فردا ازشون سوال کنم

عزیزم داروتو سر خود قطع نکن اول صبح بزن مرکز بپرس شاید بگه پروژسترون رو باید زیاد کنی 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
عزیزم من ۱ دونه سقط داشتم ک با ای یو ای باردار شده بودم و دوتا انتقال ک بتا میرفت بالا افت میکرد و ی ...

رزانا جون ایشالا این آزمایشات رو میدی دلیل سقط مشخص بشه زود زود طبیعی مامان بشی 

دوستان من از دیروز لک می بینم ، دیروز خیلی کم بود  امروز یکم بیشتر شده  چیکار کنم ؟ شنبه ...

ایشالا مامانی حتما زنگ بزن مرکز بگوو شاید بگه شیافتو بیشتر کنی

سلام دوستان گلم من سه شنبه تخمک کشی دارم فقط مشکل اندومتریوز دارم کسی بوده با مشکل من انتقالش مثبت شده باشه؟دکترم گفت اول مشکل اندومتریوزت حل بشه بعد انتقال میدیم برات چه داروای میخواد بده؟

نه اصلا به این چیزا فک نکن .توروخدا به خودت استرس نده .چرا مثبت فک نمی کنی شاید لاله گزینی کرده فندق ...

منکه فقط دارم گریه میکنم یادم افتاد امروز جوجه کباب خوردم احتمالا زعفرونش زیاد بود حواسم نبود

عزیزم داروتو سر خود قطع نکن اول صبح بزن مرکز بپرس شاید بگه پروژسترون رو باید زیاد کنی 

میگم امروز ۲ روز بود انتقال دادم خیلی راه رفتم تو خونه هی چیزی نمیشه 

شوهرم همش چشم و ابرو میاد که وای چرا اینطوری استرس این بیشتر من و میکشه اه