2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046562 بازدید | 684528 پست

دوستان دکترنصر تا جایی که من متوجه شدم عمل ها ر‌و هم خودش انجام نمیده پس چیکارمیکنه؟خدایا این استرس کی تموم میشه کی ازدست دکترا نجات پیدامیکنیم😔

من به دستان خداخیره شدم معجزه کرد😍😍
من هم مثل شما این دوتا رو داشتم.. ترس نداره یک بار پیش تزریقات چی بره ببینه و توضیح بده یادمیگیره.. ...

ستاره جان ساعت کاریشم جور درنمیاد مجبورم پرستار بگیرم بیاد خونه برام تزریق کنه .شوهرم خیلی دل نازکه خودمم تو غربت زندگی میکنم وگرنه خواهرم برام انجام میداد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خوبی عزیزم شمام شیاف داشتین بعد انتقال و ۳ روز یکبار آمپول؟ اگه آره میشه بگین روزی که آمپولدمیز ...

سلام

آره عزیزم من از قبل انتقال تا روز آزمایش بتای دوم روزی ۳ تا شیاف داشتم و ۳ روز یکبار آمپول. روزایی که آمپول میزدم ۲ تا شیاف میزاشتم. روز بتای دوم خونریزی کردم آمپولم شد هرروز.

هفته اول که هیچی ولی هفته دوم انتقال علائم دقیقاً مثل پریود داشتم، من میگفتم دارم پریود میشم، مادرشوهرم میگفت نه، حامله‌ایی... 😊

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
عزیزم پانکچرشدی دیروزبه سلامتی حالت خوبه؟ همسرت چطوربعد بیوپسی خوبه انشاللله؟ امیدوارم بهترین جنین ...

سلام عزیزم

بله خودم پانکچر شدم همسرممم تسه شد

نصر فقط موقع سونوها میاد 

البته تمام سیستم ها رو از تو اتاقش نگاه میکنه مشکلی باشه میاد

والا من هرسوالی پرسیدم بهم جواب داده

الان پانکچرم خود نصر انجام داد

متاسفانه اجازه نمیدن که همسر آدم بیادتو اتاق 

منم مجبورم همیشه کل مکالمه اتاق رو ضبط کنم بدم همسرم گوش بده

الان شمارو ارجاع داد به مظلوم فرد؟

میگم امروز ۲ روز بود انتقال دادم خیلی راه رفتم تو خونه هی چیزی نمیشه  شوهرم همش چشم و ابرو میا ...

بعد از انتقال بهتره زندگی روتینت رو داشته باشی تا خونرسانی به رحم به راحتی انجام بشه البته اگر دکتر بهت  استراحت مطلق نداده باشه 

دوستان کسی مریض دکترنصره توگروه اگه امکانش هست جوابم روبده ممنون اصلا دکترمریض رونمیبینه که پس چطور ...

متاسفانه از وقتی اومده کلینیک مام اینجوری شده

قبلنا مستقیم خودش بیمار رو ویزیت میکرد یعنی چند سال پیش

من از اینش خوشم اومد 

الان گفت برات انتقال نمیدم

چون دو ماه پشت هم آمپول زدی و هورمون های بدنت بهم ریخته اس و نامتعادله

و شانس گرفتن جنین فریز بیشتر از فرش

کلا هم اومدم پیش نصر چون میگن دستش خوبه و از این حرفاا

سلام عزیزم بله خودم پانکچر شدم همسرممم تسه شد نصر فقط موقع سونوها میاد  البته تمام سیستم ها ...

خودت خوبی عزیزم؟نگفتن چندتا جنین شد ؟

نمیدونم بهم گفتن امروزدکترجلسهدداشت ازشانست...

بله یکشنبه۸تیر ازدکترمظلوم فرد وقت گرفتم ...

نمیشد همسرت تسه نشه باسوزن اسپرم بکشن ..؟همسرمن یه جورایی دوست نداره دوباره تسه بشه به زورمن میاددکتر

متاسفانه از وقتی اومده کلینیک مام اینجوری شده قبلنا مستقیم خودش بیمار رو ویزیت میکرد یعنی چند سال پ ...

انشالله به حق فاطمه ی زهرا مثبت شی نجات پیدا کنی از دوا ودکتر...وانگیزه ی من براادامه بیشتربشه😘😘

بهترتواین مدت به خودت برس ورزش کن...

عزیزم اگر براتون مقدوره برید پیش دکتر محبوبی تو اردکان همسرت رو از تسه نجات بده 

خیلی سخته عزیزم یزد رفتن ولی همسرم خیلی دوست داره بره اردکان ...الان همسرشما اونجاست به نظرتون راسته یا تبلیغاته

خیلی سخته عزیزم یزد رفتن ولی همسرم خیلی دوست داره بره اردکان ...الان همسرشما اونجاست به نظرتون راسته ...

بله الان همسرم اونجاست. نه راست راسته ببین یه بار بری پیش چشمت خیلی آسون میشه میبینی اصلا" نه اسکان مشکلی داره نه رفت و آمد سخته همه پیش چشمت شیرین میشه فقط مشکل کاره که اگه همسرت بتونه دورکاری کنه یا مرخصی بگیره حله که اون هم هر مدیری این مشکل رو بفهمه همکاری می کنه بعد هم همسر شما توی بیوپسی اسپرم داشته پس احتمالش خیلی زیاده که زودتر از 3 ماه نتیجه بگیرید. همسرم ان شالله آزمایش بده میام میگم من خیلی شک داشتم میگفتم شاید تبانی دارن الکی سر آدم رو گرم میکنن بعد اسپرم اهدایی میدن و میگن مال خودت بوده. همه اطرافیان من جمله مادر خودم سعی می کردن منصرفم کنن بریم جنین اهدایی بگیریم ولی رفتیم اونجا آدم های مثل خودمون رو دیدیم که نتیجه گرفتن خیلی خوشحال شدیم.چند تاشون هم با همسرم صحبت کردن گفتن ما یواشکی رفتیم جای دیگم آزمایش دادیم و جواب خوب بوده بعضی هام طبیعی باردار شدن. ببین ضرر نداره که یه سفر دو سه روزه برید اگه خوشتون اومد برگردید کاراتون رو راست و ریس کنید برید خوشتون نیومد هم چیزی از دست ندادید برید تسه کنید. من چهارشنبه میرم اردکان احتمالا" آخر هفته ها برم اگه دوست داشتی با هم هماهنگ میشیم همدیگه رو ببینیم 

انقدر مردم خوبی دارن که حد نداره زوج جوون میبینن که مسافرن حدس میزنن مریض دکتر محبوبی باشن. عین بچه های خودشون با آدم برخورد می کنن. مشکل جا هم اصلا" وجود نداره پر از خونه و هتل قیمت مناسبه حتی اگه جا هم نگیری بری تو مطب همه بهت معرفی می کنن بری کجا.

اصلا" کلا تبلیغات برای دکتر معنی نداره روزی 200 تا مریض داره بیشتر از این ظرفیت نداره که بخواد تبلیغات کنه نه سایتی داره نه چیزی هر چی تبلیغات هم هست از طرف مریض هاییه که خوب شدن. خود من نذر کردم اگه نتیجه گرفتم صد تا آزواسپرم رو راهنمایی کنم برای این کار.