2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046562 بازدید | 684528 پست

سلام دوستان عزیز 

من ۳۷ سالمه یه پسر ۵ ساله دارم که ای وی افی هست 

مشکلم اینه که کیست اندومتریوز دارم 

الان میخوام برای دومی اقدام کنم 

دفعه پیش دکتر معینی ای وی اف کرد 

اینبار هم میخوام برم پیش همون 

و ان شالله اگر باردار شدم با سزارین رحمم رو هم دربیارم 

البته اصلا نمیدونم ذخیره تخمدانهام در چه حده و اصلا ایا امیدی هست یا نه

مامان ماهک جان بیخودی حرص نخور اگه خدا بخواد بشه میشه اگه نخواد بشه نمیشه اینا بهانه هست.دلمون میخواد بیشتر جانب احتیاط رو رعایت کنیم همین.من این سومین بارمه که انتقال میدم دوبار هم آی یو آی کردم. خدا میدونه بارها هم کلومفین و لتروزل مصرف کردم به قول معروف اینداکشن .تو همه اینا بعد دو تا انتقال جنین ناموفق آی یو آی کردم. باورت میشه بعد اینکه از بیمارستان اومدیم با همسرم رفتیم رستوران که کلی پله داشت. خونه قبلیمون خونه سازمانی بود  که 54 تا پله داشت هر روز میرفتم سر کار و میومدم. اصلا انتظار نداشتم مثبت بشه چون فکر میکردم دو تا آی وی اف که احتمالش بیشتره مثبته بشه نشده این که حتما نمیشه. در کمال ناباروری مثبت شد هیچ علامتی نداشتم هیچی. ولی خب متاسفانه هفته 10 رشدش متوقف شد. نشد که بشه.خواست خدا بود حتما حکمتی داشته. هدفم از گفتن همه اینا اینه که مراقب باش ها ولی بیخودی به خودت استرس نده خدا خیلی خیلی مهربونه حتما چیزای خوب برا ما کنار گذاشته.دعا میکنم هر چی بهترینه برات اتفاق بیفته عزیزم و قلبت مالامال از شادی و آرامش باشه.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

رفقا سلام خوشین؟  دوستان من یه ماه دیگه انتقال دارم، چند وقت پیشا که از tshدادم عددش ۵.۶ بود، ...

سلام نه نباید دزش کمشه باید همینطور ادامه بدی اگه کم کنی دزشو دوباره میره بالا درصورتی که برای بارداری باید tshزیر ۲ باشه و شما الان در شرایط خوبی هستی

دکتر سارا فلاحی، مرکز درمان ناباروری رستمی شیراز میرم، از روز 2 تا 7 سیکل سینال اف روزی دو عدد می زد ...

عزیزم من تهرانم دکترمم طرازی از روز سوم ۱۵۰ تا گونال و ۲تا منوتروپین نه حجم ادرار کم نشده اما دلم درد میکنه و نشستن برام سخته اولین باره پانکچر میشی؟

مرسی‌‌ازراهنماییت عزیزم‌چرامنفی‌شدی؟ میدونی‌مشکل‌کجاست‌که‌دوبارهم‌منفی‌شدی؟؟ وای‌خدایاچقدراین‌روز ...

نه عزیزم واقعا هیچ ایده ای ندارم.تا پریود بعدی هم که دکترمو نمی بینم که بپرسم نظرش چیه.برای خودمم خیلی جای سوال بود.

عه عزیزم ناراحت شدم همش به فکرت بودم ...قسمت نبوده ایشالا  همون یدونه بلاست ومیذاری و مثبت میشی ...

چرا نازنین جون هم این دوتا جنین بیچاره هم قبلی بلاست بودن ولی قسمتشون نبود بیشتررشدکنن

این  کنسلیا یکی برای اسفند بود یکی فروردین که هردو دکاپتیل زده بودم

آره میدونم چی میگی.فکروخیالای خودمون کمه باید به فکر کم کاریهای مرکزودکتروغیره هم باشیم.ایشالا این سری بی دردسر انجام بشه.الان منتظری پری بشی دوباره بری تو سیکل؟

ببخشید شما مشکلتون چی هست واینکه ذخیرتون چند بود که سینال براتون خوب جواب داد؟

من همسرم مشکل داره.تعداد کل اسپرم خیلی کم و تحرک صفر.خودم ذخیره ام یه کم بالا بود به نفع تنبلی تخمدان.ولی یه بار دیگه آز داده بودم دوسال قبلش نرمال بود.راستش آخرنفهمیدم تنبلی تخمدان دارم یا نه بالاخره.

عزیزممم واقعا ناراحت شدم که منفی شدی برای بار دوم همه آزمایش‌های ایمنی و انعقادی رو انجام دادی؟&nbs ...

ایمنی و انعقادی نه.دکتر برام ننوشته.گفت یه سری نشونه ها وزمینه ارثی داره که تو هیچکدومو نداری

نمیدونم شاید الان نظرش عوض شده باشه وبنویسه

مشکل اصلی اسپرم شوهرمه.حالا نمیدونم چرا بارداری اتفاق نیفتاد.وضعیت رحم وضخامتمو کفت عالیه.دیگه نمیدونم چی مشکل داشته.

سلام. چ تاپیک خوبی.. اینجا کسی بوده با کیفیت اسپرم پایین همسر، جنین سه روزه انتقال بدن و باردار بشه؟ اسپرم ضعیف یعنی خیلی خیلی ضعیف درحدی ک دکترا گفتن میکرو رو بی خیال بشید.

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
عزیزم من تهرانم دکترمم طرازی از روز سوم ۱۵۰ تا گونال و ۲تا منوتروپین نه حجم ادرار کم نشده اما دلم در ...

آره اولین باره، انشاءالله به زودی دامنت سبز شه عزیزم

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست