2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046544 بازدید | 684524 پست
جنین هامو تک تک گفت فریز کردن هر جنین داخل یک نی

چه عالی خیلی خوبه 

من جای شما باشم یدونه انتقال میدم 

چون بارداری دوقلویی پر خطر 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
هزینه هچینگ چقد میشه؟؟؟برای هر جنین پول جداگانه میگیرن یا برای هر بسته(۲تایی یا ۳تایی) به طور کلی پو ...

فکر کنم کلا ۲۰۰ گرفت واسه ۳تا جنین 

تو مرکز بهمن مرداد پارسال 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره خیلی دل نازک شدم..شبو تا صبح میشینم تنها گریه میکنم..دلم از همه گرفته...واسم دعا کن که از فردا ا ...

فدای دلت بشم 💙💙 گریه نکن ما هم غصه میخوریم واست 

همش تو فکرتم عزیزم ایشالا خدا به دلت آرامش بده به هیچی فکر نکن تلوزیون رو روشن کن بزار رو آهنگ شاد باش به خدا توکل کن این روزا هم میگذره مثل اون روزای من که دوقلوهام‌از دست دادم خدا بزرگه گلم 

هر وقت دلت میگیره بیا اینجا به بچه خا صحبت کن آروم میشی 

ممنووون از دعای قشنگت ❤️❤️❤️

هزینه هچینگ چقد میشه؟؟؟برای هر جنین پول جداگانه میگیرن یا برای هر بسته(۲تایی یا ۳تایی) به طور کلی پو ...

خیلی نبود هزینه ش،یه لیزر ساده ست که به جنین میزنن تا پوستش شکافته شه و در واقع یه کم جلو بیفته

خواهش 

فکر کنم ۵۰ تومن اومد رو صورتحساب،بازم دقیق نمیدونم ولی زیر ۱۰۰ بود

خواهش 
مرسی خیالم راحت شد چون مثل جوجه دهنش بازه هرساعت

الهی قربونش بشم وای ماشالا 💙💙🧿🧿🧿

مرسی عزیز دلممم ایشالا همه حاجت روا بشیم♥️♥️♥️

مامان ماهک انشاالله همه چی عالی باشه و ۹ماه دیگه گل پسرت رو بغل کنی 💙❤️💙

سلام عزیزم.نه.بی بی چک گذاشتم منفی شد دیگه آزمایش نرفتم.الانم روز چهارم پری هستم. متأسفانه دومین ان ...

عه عزیزم ناراحت شدم همش به فکرت بودم ...قسمت نبوده ایشالا  همون یدونه بلاست ومیذاری و مثبت میشی مگه اینا بلاست نبودن ؟

نازنین تو چیکار کردی؟مگه قرار نبود انتقال بدی؟کنسل شد؟

عزیزم من توسیکل طبیعی قراربود انتقال بدم روز ۹سیکلم ضخامتم ۴بود روز ۱۲ سیکل ضخامتم ۹ونیم شد وقراربود روز ۱۹سیکلم انتقال بدن که روز ۱۶سیکل رفتم سونو گفتن ضخامتم ۱۳ شده وزیاده اگه همینطوری برم جلو زیاد ترمیشه واحتمال اینکه منفی بشم زیاده برای همین این ماه انتقال ندادن جنینای من سه روزه هستن باید بلاست بشن وپی جی دی ...انگاری دکتر هم دقت نکرد رو داروهام واسه همین سهل انگاری دکتر سیکلم کنسل شد ایشالا تیر دوباره باید برم البته اگه همه چی خوب باشه ماکه زیاد اطلاعات نداریم خودمونو سپردیم دست دکترا اوناهم انگار فقط پول ویزیتشون مهمه تواین دوماه ۸۴۰ تومن‌پول ویزیت دادم اونهمه دارو خوردم بازم کنسل شد دوباره باید همون هزینه وهمون دارو هارو استفاده کنم  

خواهرای گلم .یدونههستم .anjela68.نیکی70.مامان سمی 13.پشمالووبراتون پانصدتا صلوات فرستادم .خدارو قسم میدم به بزرگی خودش هرمشکلی دارین هر حاجتی دارین با دستای اقا ابوالفضل عباس حاجت رواتون کنه