2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046562 بازدید | 684528 پست
مرضی جون من دوتا جنین ۴ روزه انتقال دادم خداروشکرم گفت خیلی عالیه حالا می خوام بدونم از کی ایشالا شر ...

مامان ماهک تبریک میگم امیدوارم دو هفته ی دیگه خبر بارداری ات رو بدی و بارداری خوبی داشته باشی🤲⚘⚘

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی جانم .من مجبورم پرستار بگیرم اونم روزی پنجاه هزار میخواد هزینه اژانسم جدا .حتما میگم اینبار ارو ...

چه امپولی داری عزیزم؟؟

اگه پروژسترون و انوکسا هست یک بار همسرت باهات بیاد تزریقات خانمه توضیح بده به همسرت و دیگه ایشون تزریق کنند.

من که برا انتقال قبلی همین کار رو کردم دیدم هزینه های تزریق زیاد میشه برام، و تزریقش سخت نیست..همسرم اوایل میترسید ولی بعدش براش عادی شد..

عزیزم حتما سریع به مرکزتون اطلاع بده، اگر اوضاع وخینه که سریع برو بیمارستان 

می دونم که هایپر شدم، ولی این کم شدن حجم ادرار رو موندم طبیعیه یا نه، حالا یه دو سه روزی صبر می کنم ببینم بدتر شدم میرم دکتر

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
عزیزم منم مثل شما دارم داروهای پانکچر رو استفاده میکنم دکترتون کیه ؟ میشه داروهات بگی ؟ منم یکم دل د ...

دکتر سارا فلاحی، مرکز درمان ناباروری رستمی شیراز میرم، از روز 2 تا 7 سیکل سینال اف روزی دو عدد می زدم، از روز 8 که دیروز بود دو عدد سینال با هاش ام جی و یک عدد اورگالوتران، شما کجا میرید و چه آمپولایی می زنید؟ شما هم حجم ادرارتون کم شده؟

@ماهیرخ1   بیا سوال دارم گلم، میگم مجدد دکتر برای قبل از عمل تخمک کشی برام آزمایش کرونا نوشته، تو از خود مرکز رستمی پرسیدی که گفتن تا روز عمل تخمک کشی این آزمایش تا 4 روز قبل از عمل اعتبار داره یعنی اگه بشه 5 روز اعتبار نداره براشون؟چون من عملم شنبه هفته آینده اس، می خواستم دوشنبه همین هفته برم آزمایش کرونا رو یکباره با بقیه آرمایشام که دکتر برام نوشته بدم، حساب می کنم با خود روز دوشنبه 5 روز میشه

انتقال های قبلم که ۲ بار هیستروسکوپی با خراش آندومتر دادم و هیچ مشکلی نداشتم  باشه ممنونم، ببی ...

پی‌ار‌پی رو امتحان نکردین؟

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
می دونم که هایپر شدم، ولی این کم شدن حجم ادرار رو موندم طبیعیه یا نه، حالا یه دو سه روزی صبر می کنم ...

عزیزم اینا علایم هایپریه؟؟خدانکنه هایپر شده باشی.به مرکز زنگ زدی گفتی؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
می دونم که هایپر شدم، ولی این کم شدن حجم ادرار رو موندم طبیعیه یا نه، حالا یه دو سه روزی صبر می کنم ...

بعد پانکچرت یه سرم البومین میدن بهت و یه سری سرمای دیگه واسه چند روز اونا حالتو خوب میکنه

چه امپولی داری عزیزم؟؟ اگه پروژسترون و انوکسا هست یک بار همسرت باهات بیاد تزریقات خانمه توضیح بده ب ...

ستاره جان میخوام انشاء الله انتقال بدم هم انوکسا دارم هم پروژسترون .انوکسا رو خودم میزنم اما پروژسترون کسی نیست برام بزنه .همسرم میگه میترسم نمیتونم