2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046388 بازدید | 684511 پست
۵۰هزار فقططط بابت آمپول؟کاش تهران بودم خودم هرروز برات میزدم 

فدای تو بشم .مرسی از محبتت .اره والا .منم زورم میاد اما چیکار کنم خونه ام پله داره اونم بیست سی تا .نمیتونم هرروز برم تزریقاتی 

سلام دوستان.کسی هیستروسکوپی وکوتر تخمدان انجام داده.

من یکشنبه هفته پیش عمل شدم هم هیسترو وکورتاژ تشخیصی شدم هم کوتر تخمدان ولی عمل باز شدم اندازه یه سزارین هست نمیدونم چرا.مگه این عمل با لاپراسکوپی نیست

اسفندی که باشی میشی ته تغاری خدا   خدایا دل ته تغاریت رو نشکن به آرزوش برسون .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم اینا علایم هایپریه؟؟خدانکنه هایپر شده باشی.به مرکز زنگ زدی گفتی؟

ممنون عزیزم، اره هایپره، انشاءالله عصر با دکترم تماس می گیرم، گرچه می دونم اونا هم میگن طبیعیه و باید تحمل کنی و رژیم پروتئین داشته باشی

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
بعد پانکچرت یه سرم البومین میدن بهت و یه سری سرمای دیگه واسه چند روز اونا حالتو خوب میکنه

خب خدا رو شکر، دیشب که از درد به خودم می پیچیدم و خوابم نمی برد

من دوشنبه پانکچر دارم التماس دعا دوستان رفتم سونو گفت سایز تخمک هام متفاوته از سایز 18 داشتم تا 8 خ ...

انشاءالله به سلامتی جنینای سالم و ناز و تپلی تشکیل شه

مامان ماهک تبریک میگم امیدوارم دو هفته ی دیگه خبر بارداری ات رو بدی و بارداری خوبی داشته باشی🤲⚘⚘

مرسی عزیز دلممم ایشالا امیدوارم باردار بشم ایشالا برای هممون 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
مامان ماهک جان شما که کاربر قدیمی هستی گلم، دیگه این حرفها از شما بعیده 🙂، روند عادی زندگیتو داشته ...

اره بخدا چون دفعه قبل نشد اندفعه نمی دونم چرا ترسیدم هیچ حسیم ندارم باز استرس گرفتم نکنه نگرفته باشه

اره زیاد حساس نشو. من که حتی روز دوم رفتم مدرسه دخترم جلسه داشتن.حواسم نبود طبق عادت بچگی پله هارو ...

اره واقعا حساسیت زیادی اشباهه 

وای جیگر پسرت ماشالله♥️♥️