2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046394 بازدید | 684511 پست
گفتن چهار روز ..تماس گرفتم گفتن فعلا یازده تا تشکیل شده ولی ممکنه دو یا سه تا بیشتر شه...کم شده نه؟؟

عزیزم اطلاع داری هزینه فریز هر جنین تو مرکز رستمی چقدر می گیرن؟

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
من آزمایش شما رو ندیدم، برام بفرست اگه بتونم راهنمایی میکنم حتماً 

سلام عزیزم خوبین من  چند روز بعد زایمان دچار سوزش ادرار شدم روزی یه دونه سفکسیم میخورم به نظرت چی بخورم بهتر بشم

الهی! نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی... در اگر باز نگرددنروم باز به جایی پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی... کس به غیر از تو نخواهم چه بخواهی چه نخواهی... باز کن در که جز این خانه نیس مرا پناهی........

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه تعدادش رو نگفت فقط گفت چپ بیشتر و بهتره و اندازشو بهم گفت راستی آمپول ستروتاید هم بهم داده صبا می ...

آمپول ستروتاید کارکردش مثل سینافکتِ فقط سینافکت و ۲۰ روز زودتر از ستروتاید شروع میکنن و برا اینه که بدنت زیادی به داروها جواب نده،سطح LHبدنتو کنترل میکنه...انشالله همه چی خوب پیش میره عزیزم و کلی تخمک خوب برات بوجود میاد و همینطور جنینای عالی

فقط نباید استرس داشته باشی و بهش فکر کنی تجربه نشوند داده بیخیالی بهترین جواب و بهمراه  داره همیشه...

گفتن چهار روز ..تماس گرفتم گفتن فعلا یازده تا تشکیل شده ولی ممکنه دو یا سه تا بیشتر شه...کم شده نه؟؟

نه عزیزم خدارو شکر خوبه، چرا کم باشه، ان شاالله جنین‌های با کیفیتی هم باشن،گریدشون هم اگه گفتن ازشون بپرس، البته تو قرداد جنین اینکه چند روزه فریز شده و گریدشون چی هست مینویسه، من از بس استرس داشتم حضوری میرفتم و میپرسیدم😀

عزیزم شما چقد طول کشید آب شکمت خوب بشه  منم هایپر شدم شکمم آب آورده رفتم دکتر دیروز گفت زیاد ن ...

من تا یک هفته اول یکم بهم فشار اومد ولی خیلی نه...من همش دوغ خوش نمک و کباب و آب میوه طبیعی زیاد میخوردم..سفیده تخم مرغ و هم فقط تونستم دو سه روز بخورم حالمو بد میکرد آخه

یک هفته بشه خیلی بهتر میشی،،،من هایپر شدییید بودم سه روز بعد پانکچر رفتم رویان دوباره آزمایش دادم گفتن وااای تو خیلی جواب آزمایشات بده و از این حرفا ولی من بیخیال بودم گفتم اینا یه چیزی میگن بابا اهمیت نده  خوب میشی زود نگران نباش عزیزم

اره واقعا سخته منم ک با دکترم ۳ ساعت فاصله دارم صب زودم باید اونجا باشم .۴ صب بیدار میشم😭😐  ...

منم از بابل میرم تهران..دقیقا مث تو ۴ صبح بعضی وقتا حتی زودتر بیدار میشم...

ولی انقدر ذوق دارم که کارام زودتر انجام بشه میگم اشکال نداره هرچی سختیه میکشم ولی فقط به نتیجه برسه...انشالله تو هم جواب زحمتاتو بگیری عزیزم

دخترا من دوماهي ميشه بعد پانکچر فوليک اسيد نخوردم حالا ي ماه ديگه انتقالمه ميتونم روزي دوتا تا روز ا ...

بنظرم همون روزی یکی فولیک اسیدو بخوری کافیه چون قراره روزی ۳ تا اینوفولیک هم همراش بخوری...اینو فولیک هم فولیک اسید توش داره

من قبل پانکچر اینوفولیک روزی ۲ تا میخوردم دکترم گفت چون اینوفولیک میخوری اگه اسیدفولیک نخوری هم مشکلی نیست

عزیزم اطلاع داری هزینه فریز هر جنین تو مرکز رستمی چقدر می گیرن؟

نه عزیزم هنوز برای فریز نرفتم اطلاع ندارم

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
نه عزیزم خدارو شکر خوبه، چرا کم باشه، ان شاالله جنین‌های با کیفیتی هم باشن،گریدشون هم اگه گفتن ازشون ...

انشالله ممنون عزیزم ...نه دیگه من داشتم میمردم به همین تماس بسنده کردم

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
اره هستش عزیزم به .من دیدم تو میوه فروشی های تهران.. وای من چقدر به خوردم.حالت تهوعم رو بهتر میکرد. ...

ای جان دلم.خدا برات حفظش کنه عزیزم.آره منم شنیدم به بچه رو زیبا و خوشبو میکنه.

من همه موارد ریحانه بهشتیو اجرا کردم.الان دارم میرم توی هفت ماه.گفته هرروز به یه دونه به سوره یاسین بخونید و ناشتا بخورین.دنبالشم برای اون.خدا کنه گیرم بیاد😭😢😭😢😭

الان بهتری، تونستی سر پا بشی؟ 

آره خداروشکر اینبار با اینکه دردمم زیاد بود ولی زودار سرپا شدم...ممنون مهربون

عزیزم فک کنم شما پرستار هستین درسته؟ میگم شیاف بهتره یا امپول؟ میخوام اینبار به دکترم بگه یه امپول پ ...

عزيزم درواقع هردو یه کار رو انجام میدن، بعضی جاها میگن آمپول اثرش سریعتر هست ولی میزان اثر فرقی با شیاف نداره، از لحاظ راحتی شیاف بهتره ولی از لحاظ اقتصادی آمپول، حساسیت نشون نده اصلاً، باور کن به این چیزها نیست، خیلی ها با شیاف باردار شدن و خیلی ها هم با وجود آمپول انتقال منفی داشتن 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏