2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046381 بازدید | 684510 پست
خانماا بعد انتقال روز سوم میشه بریم بشینیم رو صندلی نشستن مشکلی نیست؟

اره زیاد حساس نشو.

من که حتی روز دوم رفتم مدرسه دخترم جلسه داشتن.حواسم نبود طبق عادت بچگی پله هارو بپر بپر رفتم بالا و پایین .ولی هیچی نشد خداروشکر..

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
به نظرتون بستنی واسه جنین بده؟  من روز 7 انتقالم .

نه اشکالی نداره. وانیلی شو بخور.زعفرونی و شکلاتی نخوری بهتره.. 

ادویه های گرم و موادغذایی مسهل و یبوست آور مضره.بستنی ساده اوکیه.بخور .نوش جونتون

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم خوبین من  چند روز بعد زایمان دچار سوزش ادرار شدم روزی یه دونه سفکسیم میخورم به نظرت ...

برو دکتر بهت انتی بیوتیک قوی تر بده.سفیکسیم رو من اثر نداشت.رفتم دکتر یه سری انتی بیوتیک قوی تر داده بهم.سزارین بودی؟ سوند لعنتی باعث عفونت میشه.منم گرفتارشم

عزیز من امروز روز 8 سیکلم و دارم داروهای قبل از تخمک کشی رو استفاده می کنم، شکمم خیلی درد می کنه و ن ...

عزیزم منم مثل شما دارم داروهای پانکچر رو استفاده میکنم دکترتون کیه ؟ میشه داروهات بگی ؟ منم یکم دل درد دارم و نفخ هم دارم

ای جان دلم.خدا برات حفظش کنه عزیزم.آره منم شنیدم به بچه رو زیبا و خوشبو میکنه. من همه موارد ریحانه ...

اطلسی به دارن 

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
اورولوژ خود کلینیک مام که با دکتر نصر کار میکنه دکتر محمدمحسن مظلوم فرد که ازش راضی ام خیلی شفاف و خ ...

سلام عزیم میشه بپرسم مشکل شما چیه؟

من موندم بین دکتر طرازی و دکتر جنتی

یا

دکتر نصر ودکتر مظلوم فر

یعنی ازدکتر مظلوم فر راضی تربودید؟

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
مرسی جانم .من مجبورم پرستار بگیرم اونم روزی پنجاه هزار میخواد هزینه اژانسم جدا .حتما میگم اینبار ارو ...

۵۰هزار فقططط بابت آمپول؟کاش تهران بودم خودم هرروز برات میزدم 

خانماا بعد انتقال روز سوم میشه بریم بشینیم رو صندلی نشستن مشکلی نیست؟

مامان ماهک جان شما که کاربر قدیمی هستی گلم، دیگه این حرفها از شما بعیده 🙂، روند عادی زندگیتو داشته باش، فقط خم و راست شدن زیادی یا وسیله خیلی سنگین بلند کردن ضرر داره، وگرنه عادی زندگی کن عزیزم 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
سلام عزیم میشه بپرسم مشکل شما چیه؟ من موندم بین دکتر طرازی و دکتر جنتی یا دکتر نصر ودکتر مظلوم فر ...

خودم هيچ مشکلی ندارم فقط کم کاری تیرویید 

همسرم آزواسپرم

من نگفتم که مظلوم فرد بهتر از جنتی

گفتم دکتر خوبیه و ازش راضی ام

در مورد همسر من هر دو یک نظر رو داشتن 

من قبلا با طرازی انتقال دادم ولی متاسفانه منفی شد

واقعا برام سنگ تموم گذاشت و همه کارایی که واسه تورک آنا انجام داد واسه منم انجام داد ولی خدا نخواست دیگه

الان اومدم پیش نصر تا ببینم خدا چی میخواد🙏🏽🙏🏽🙏🏽

خودم هيچ مشکلی ندارم فقط کم کاری تیرویید  همسرم آزواسپرم من نگفتم که مظلوم فرد بهتر از جنتی ...

انشااااالا اینبار مثبت میشی ...توکلت به خدا باشه فقط

با نمونه که اسپرم داره درسته؟

درکت میکنم زیاد وقت نمیگیره این مراحل ولی روحی خسته میکنه ادمو وقتی تکرار میشه  اما نگران نباش ...

انتقال های قبلم که ۲ بار هیستروسکوپی با خراش آندومتر دادم و هیچ مشکلی نداشتم 

باشه ممنونم، ببینم تو سونو بعدیم چه اتفاقی میفته 

توکل به خدا