2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045030 بازدید | 684424 پست
برا همه انجام ميدن چون ک ميخان بدونن جنين رو کجا بزارن کسايي ک رويان هستن همه انجام ميدن

بقيه کلينيکا رو نميدونم ولي فک کنم لازمه

خدایا....معجزتوبهم نشون بده ...خیلی منتظرم  برای نی نی دارشدنم صلوات میفرستی خاهری ؟دعاکن نی نی رو سالم بغلم بگیرم خاهری ...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم روز دوم پری اندازه گرفت.به من چیزی نگفتن

خوب من خيلي سوال ميپرسيدم 🤣 قبلي ک من برم رو تخت ي خانومي رفت رو تخت چهار پنج تا جيغ محکم زد من ترسيدم گريه کردم براش گفتم نکنه اين بلا سرم درارن بعد وختي خابيدم ب ماما گف برو بيار اندازه بگيرم من پاشدم نشستم گفت اگه ميخاي مثه اون خانوم کني نميخام درد داره گفت بگي بخاب بينم اون خانوم خراش داشت تو اندازه گيري هستي بعد با خوشحالي خابيدم ک مثلا درد نداره  يهو نفسم رفت ولي جيغ نزدم تموم شد 

خدایا....معجزتوبهم نشون بده ...خیلی منتظرم  برای نی نی دارشدنم صلوات میفرستی خاهری ؟دعاکن نی نی رو سالم بغلم بگیرم خاهری ...
عه واقعا اره عزیزم پانکچر شدم ولی بازم یادم نمیاد عمق رحممو اندازه بگیرن 

هزينه گرفتن عمق رحم جداس اگه گفته بودن هزينشو بايد ميدادي برا انتقالت حتما ميگيرن

اهان پس انجام ندادن برام ...ترسیدم 🙈🙈🙈

ترس نداره هايپر شدي شما؟ دردش يک هزارم هايپر نيست

خب عزیزم اگه رحم کوچیک باشه چی🤔

برا من پنج بود گفت مشکلي نيست دکترم موقع اندازه گيري گف واي چقد کوچيکه من پرسيدم مگه مشکلي پيش مياد گفت نه 

ترس نداره هايپر شدي شما؟ دردش يک هزارم هايپر نيست

نه عزیزم من درد نداشتم کلا ....نسبت به درد تحملم بالاس ولی ۸تاتخمک داشتم کلا هایپر نشدم ...دیگه چاره ای نیس عزیزم درد هم داشته باشیم باید تحمل کنیم تا فسقلیا بیان تودلمون 😍😍😍😍

نه عزیزم من درد نداشتم کلا ....نسبت به درد تحملم بالاس ولی ۸تاتخمک داشتم کلا هایپر نشدم ...دیگه چاره ...

بخدا منم تحمل دردم خيلي بالاست برا عکس رنگي اخ نگفتم ولي امان از هايپررررررررر ي چيزي ميگن ي چيزي ميشنوي خدايااااا من مردم زنده شدم من قبلي ک برم اتاق عمل هايپر شدم تا سه روز ارزوي مرگ ميکردم

اهان پس منم موقع انتقال  بپرسم ببینم چنده

زياد مهم برا ما ني برا خودشون ک بدونن جنين کجا بزارن مهمه

بخدا منم تحمل دردم خيلي بالاست برا عکس رنگي اخ نگفتم ولي امان از هايپررررررررر ي چيزي ميگن ي چيزي مي ...

عزززززیزم ناراحت شدم‌چقد اذیت شدی مطمئن باش  نینی بیاد تودلت همه ی دردات فراموشت میشه الهی که زودتر نینی دارمیشی 😍😍😍😍آره اتفاقا ماهیرخ عزیز هم گفتن دردش چقدر زیاده من تجربه ندارم نمیدونستم