2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045103 بازدید | 684429 پست
بهتری عزیزم ..ایشالا همین دفعه مامان میشی 😍کاش منم مثله شما کلی درد داشتم ولی تخمکام بیشتر میشد ‌.. ...

شما مگه تنبلی تخمدان داری عزیزم؟؟؟اگه تنبلی نداری دو و نیم خیلیم عالیه

البته برا کسایی که تنبلی دارن ۳ به بالا خیلی خوبه و دو و نیم متوسط حساب میشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی ناراحتم بهم گفتpcoخفیف هستی‌.همش میترسم بدنم به دارو جواب نده.راستی امروز آمپولو زدم انگار از ج ...

pco همچینم بد نیست مخصوصا برا کسایی که میخوان آی وی اف کنن چون بهتر و بیشتر به داروها جواب میدن تخمکای بیشتری بدست میاد...من روزی دوتا گونال میزدم هایپر شدم آخرش،،یکم اذیت شدم فقط...بدنم زیاد به داروها جواب میده به خاطر تنبلی...

به این فکر کن تعداد جنینات از آدمای معمولی بیشتر خواهد بود انشالله

نه ندارم ولی پس چرا تخمکام کم شد ؟ 

خب چون تنبلی نداری دیگه ،،معمولا کسایی مث ما زیادی به داروها جواب میدیم...ولی شما که تنبلی ندارین کمتر از ما دارو بهتون جواب میده...ذخیره ۲ و نیم برای کسی که تنبلی نداره مث شما عاااالیه نگران نباش خدا بخواد انشاالله با همون ۸ تا هم یه پسر تپل مپل بهت میده عزیزم...توکل کن بخدا ناامید نباش

خب چون تنبلی نداری دیگه ،،معمولا کسایی مث ما زیادی به داروها جواب میدیم...ولی شما که تنبلی ندارین کم ...

آره دکتر گفت دارو جواب نداده رو تخمدانام ۸تاتخمک ۵تاجنین شد خدامیدونه بعد ازپی جی دی چندتا سالم میمونه ...من یه پسر دارم عزیزم برای  بچه دوم پی جی دی میکنم 

آره دکتر گفت دارو جواب نداده رو تخمدانام ۸تاتخمک ۵تاجنین شد خدامیدونه بعد ازپی جی دی چندتا سالم میمو ...

آهان آره من یادم رفت فکر کردم شما دختر داری پسر میخوای الان...نگو برعکسه

ولی به نظرم برا کسی ک تنبلی نداره ۸ تا تخمکم خوبه...خواهر شوهر منم pco نیست مث شما... کلا ۵ تا تخمک داشت ۴ تا جنین براش تشکیل شد از اون ۴ تا دوتا بدرد نمی خوردن ریختن دور،،۲ تاشو انتقال داد الان یه دختر داره

انشالله با همین ۵ تا هم جواب میگیری استرس نداشته باش هرچی خدا بخواد همون میشه بسپار به خودش...

خانما من فردا انتقال جنین فریز دارم تا الان هم کلی قرص و آمپول استفاده کردم امروز نتیجه تست کرونا هم ...

عزیزم خوب یه تست بده قبلش، و بعد از انتقالتم برو جایی جز پیش همسرت بمدت یک هفته .ان شاالله ک چیزی نمیشه.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
جدیدا دکترم رو عوض کردم میخواستم برا زایمان تحت نظرش باشم.نه دردهام اصلا منظم نیست.گاهی وقتا معذرت م ...

ببین گلم درد اگر حتی شبیه پریودی باشه هم مهم نیست

دردی که ریتم داره خطر داره وگرنه

وجود درد از عوارض طبیعی بارداری هست و مهم نیست مگر اینکه شبیه زایمان باشه وگرنه حتی یه سری انقباض های کاذب زایمانی به نام براکستون وجود داره که رحم رو از چند ماه مونده به زایمان، آماده میکنه برای تولد نوزاد که اصلا بد نیست 

حالا گلم هر وقت درد داشتی اول برو رو تخت دراز بکش و شکم و کمرت رو گرم بگیر، اگر خوب شدی اصلا مهم نیست و چیزی مصرف نکن