2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045109 بازدید | 684429 پست
سلام دوستای گل، آمپول سینال اف داخل بازو زده بشه تاثیرش بیشتره یا دور ناف؟

دور ناف تاثیرش خیلی بیشتره...البته به شرطی که چاق نباشه ادم و دور شکمش خیلی زیاد نباشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فک کنم تاثیرپروژسترون وای خیلی بده من بعد زایمان رو تصور میکنم چقدر بزرگتر میشن😫 اینقدر بزرگن هیچ ...

حرف دل منو زدی،،  همین الانشم بیشتر از شکم تو چشمن،،  فکر کن دیگه باید لباس زیر دست دوز بپوشیم چون سایزمون ندارن

عزیزم‌آندومترمن‌روز۱۱سیکلم‌۷ونیم‌بود روز۱۶‌سیکلم‌انتقال‌بود..ازآندومتردیگ‌حرفی‌نزد.. ناشتابودم..ام ...

اهان مرسی عزیزم مطمین باش با سه تاجنین خوبی که گذاشتی مثبت میشی ...منم توبرگه نوشتن ناشتا باشیم که اگه نیاز به بیهوشی بود بیهوش کنن ولی خواستم انتقال بدم حتما میپرسم چون ثمین جون میگفت حلیم یا کله پاچه براصبونه بخوریم خوبه ...

یعنی امکان داره تا هفته دیگه دفع بشه؟ میترسم انتقالم کنسل بشه

نه عزیزم خیالت راحت اگه ده روز ال دی  بخوری مطمئن باش دفع میشه منم قبل پانکچرم داشتم ال دی میخوردم ۱۰ روز هم بیشتر خوردم دفع شد البته زودبه زود کیست تشکیل میشه برام که با همون ال دی یا پریود که میشم دفع میشه 

من ۶ماه اقدام کردم  بار اول چون تو پی جی دی اکثر جنین ها از بین رفت برای بار دوم گفت برای اطمی ...

منم قراره پی جی دی کنم چندتا جنین داشتین ؟ چندتا انتقال دادین ونگرفت ؟ منم جنینام کمه استرس دارم 

سلام دوستان.اینجا کسی هست که تو ۱۸ هفتگی سونوی آنومالی دکتر واسش سه بعدی نوشته باشه؟میخواستم ببینم چطوریه واسه جنین ضرر نداره؟ممنون میشم هرکی میدونه راهنمایی کنه

خدااااایا صدهزار مرتبه شکرت بابت معجزه قشنگت😍😍
حرف دل منو زدی،،  همین الانشم بیشتر از شکم تو چشمن،،  فکر کن دیگه باید لباس زیر دست دوز بپ ...

عزیزم من روزی سه تا دوفاستون

سه تا شیاف سیکلوژشت

دو تا امپول پروژسترون میزدم

اصلا سینه ها بزرگ نشد

فکر نکنم ربطی داشته باشه

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
یعنی امکان داره تا هفته دیگه دفع بشه؟ میترسم انتقالم کنسل بشه

نمیدونم عزیزم نمیخوام اطلاعات غلط بهت بدم ولی بستگی به سایز کیست هم داره فکر کنم...حالا انقدر بهش فکر نکن استرس تاثیر بدی میذاره ها سعی کن بیخیال باشی...با خودت بگو توکل بخدا اگه شد که خوبه اگرم نشد شاید حکمتی توشه

ولی از من میشنوی اظطراب و بذار کنار انشاالله همون موقع ک دکترت گفته کیستت میره میتونی انتقال بدی

دکتر نگفت کیستت چند سانته؟؟اگه در حد دو سه سانت باشه اصلا مهم نیست اگرم در حد ۷و ۸ باشه احتمال اینکه کوچک بشه تا اون موقع زیاده

ستاره جان نخود به همسرت دادی؟ بخدانخود معجزه مورفو هست دوماه هرررررشب نخود آبپز بده به شوهرت وشبی ۴ ...

تازه شروع به نخود خوردن کرده،آره عزیزم با شستشو هم صفر هست،فقط یک بار مورفولوژی یک شد که هرچی فکر میکنم نمیدونم علتش چی بود ولی یادمه کیوتن میخورد حالا نمیدونم تاثیر اون بوده یان،ولی خوب تو این مدت ویتامین سی و ویتامین دی و اسید فولیک مصرف نکرده،الان اینا رو هم داره مصرف میکنه،انشالله که این ها تاثیر داشته باشه،ولی خوب تعدادش هم داره میاد پایین،از طرفی ذخیره خودم هم کمه ،فرصت زیادی ندارم

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...