2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045157 بازدید | 684431 پست

سلام بچه ها خوبین کسی تا حالا جنین اهدایی گرفته؟؟میدونین چند روش وجود داره؟اهدایی از مرکز چیه؟و اینکه بعضی میگن جنینای یه زن و شوهر را برا خودت بخری چیه؟؟؟

خدایا نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم***نه تو آنی که گدا را ننوازی به گدایی*** در اگر باز نگردد نروم باز به راهی***پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی
سلام اگه همسرتون نشکل نداره پیج دکتر تاجیک رو تو اینستا دنبال کن عالیه بارداری موفق اسم پیجش هست&nbs ...

فلورا تاجیکی منظورته  گلم

من میتونم لاغر کنم مطمئنم🤩💪وزن اولیه ۹۰/۷۰۰😫 وزن فعلی۸۳/۵ 🙂وزن هدف ۶۸ ، ، شروع رژیم ۲۷ / ۲/ ۹۹

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چه خوب گفتن بهتون برای هزینه، من 13 میلیون جدا از کل هزینه ها فقط برای پی جی دی پرداخت کردم، که از 1 ...

انشاالله گل پسرتو به سلامتی به دنیا بیاری ...بار اول باردار شدی؟فقط برایه تعیین جنسیت ای وی اف کردید ؟

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی
مرسی عزیزم فداتشم اره اونجا خیلی حرص خوردم الان ارومم میگم حتما قسمت نبوده ایشالا ماه بعد همه چی خوب ...

انشالله برای خدا کاری نداره مارو به مرادمون برسونه فقط باید توکل کرد...من خودم از این کنسل شدنا چندین و چند بار تجربه کردم سر پانکچر و انتقال کلیم حرص خوردم ولی چه فایده فقط اذیت میشیم با این فکرا...انشالله اولین خبر خوش و ساحل جون بهمون بده بعدم به نوبت همه بیایم با خبر خوب

سلام بچه ها خوبین کسی تا حالا جنین اهدایی گرفته؟؟میدونین چند روش وجود داره؟اهدایی از مرکز چیه؟و اینک ...

یعنی میشه من جنین دختر داشته باشم ونخوامشون به مرکز بگم اهدا کنه به زوج ها چون من برایه پسر ای وی اف میکنم

یعنی میشه من جنین دختر داشته باشم ونخوامشون به مرکز بگم اهدا کنه به زوج ها چون من برایه پسر ای وی اف ...

بله عزیزم چرا نمیشه.یکی مثل من که یه عمر حسرت بچه رو میخوره جنینتا با جون و دل بزرگ میکنه.

من یه بار اهدایی گرفتم حدود ۷میلیون بدون هزینه های بیمارستان و انتقال

خدایا نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم***نه تو آنی که گدا را ننوازی به گدایی*** در اگر باز نگردد نروم باز به راهی***پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی

من دوباره رفتم تو نوبت اهدایی.جنین شناس کلا ناامیدم کرد. فقط نگرانم با این همه هزینه قرار چی بشه .دعام کنید تو رو خدا کارم شده گریه

بله عزیزم چرا نمیشه.یکی مثل من که یه عمر حسرت بچه رو میخوره جنینتا با جون و دل بزرگ میکنه. من یه با ...

عزیزم من با شوهرمم شب صحبت میکنم البته قبلا هم بهش گفتم گفت من راضیم ولی باز بهش میگم خبرشو بهت میدم من بدونه هیچ هزینه ایی باجون و دل بهت میدم شماهم با قلب مهربونت برام دعا کن من خودم و شوهرم هیچ مشکلی نداریم ....چرا جنین شناس نا امیدتون کرده.؟گفته جنین اهدایی نداریم؟

شما کجا تونوبتیت؟

تو مرکز اصفهان.شوهرم مورفولوژی ۰و ابنرمال ۱۰۰یعنی اسپرماش داغونه و میکرو جواب نمیده.

براتون پیغام دوستی میدم لطفا قبول کنید

تو مرکز اصفهان.شوهرم مورفولوژی ۰و ابنرمال ۱۰۰یعنی اسپرماش داغونه و میکرو جواب نمیده. براتون پیغام د ...

من کرج البته این ماه سیکلم به خاطره کم کاری تیرویید کنسل شد سه شنبه ازمایش دارم گفت اگه نرمال بود بیا وارد سیکلت کنم من از برج ۱۲ میخوام اقدام کنم اما به خاطره این کرونای لعنتی نتونستم اگه وارد سیکل بشم و شروع کنم بهت خبر میدم 

لیانا جون پست بالا رو می خونی

عزیزم دلم خوندم 

دوست خودم با جنین ۴روزه دوقلوهاش دنیا اومد اصلا به روز و این حرفا نیست فقط خدا بخواد 

واسه شما هم که کیفیتش خوبه ۴روزه ام عالیه با ۲روزه و ۳روزه هم مامان داشتیم توکلت به خدا باشه انشاالله موقع انتقال همه چی عالی باشه و گل پسرت محکم بچسبه به دلت 💙💙

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
خانما شیاف پروژسترون باید تو یخچال باشه یا نه؟

من تو یخچال میزاشتم گلم 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷