2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045157 بازدید | 684431 پست
@زینبی_بابا     سلام خوبی ؟ پسرگلت خوبه؟ وزن دوران بارداریت پایین اومده؟ لطف میکنین لی ...

سلام عزیزم خدا رو شکر ما خوبیم 

خودت خوبی‌ عزیزم؟ 

نه والا بیشتر هم شد به دلایلی ولی ان شاالله شیرم زیاد میشه و کم میشه وزنم الان شده روزی 190 سی سی🙈🙈🙈🙈 دعا کن روزی 1000 تا بشه 

این پیام رو از قبل سیو کردم

*عزیزم این کلا لیست آزمایش های تکمیلی هست آنا جون زحمتش رو کشیده، هر کدوم رو دکتر صلاح بدونه برات بررسی میکنه، اگر دفعه اول و دوم انتقال هستی و مشکل خودایمنی نداری نیاز به بررسی نیست

اگر جنین فریز هم داری که فقط ایمنی و انعقادی انجام بده بقیه رو لازم نیست

در کنار اینها شاید دکتر بهت بگه هیسترو از رحم انجام بدی یا prp یا هچینگ جنین، یا انتقال جنین بلاست باشه و... کارهای تکمیلی دیگه برای + شدن در دفعات بعدی ivf

نسخ آزهای تکمیلی:

نسخه اول: برای همسرتون!!!!

لطفا کاریوتایپ انجام شود.

نسخه دوم: برای خودتون!!!!

لطفا کاریوتایپ انجام شود.

نسخه سوم: برای خودتون!!!!

MTHFR

PAI1

نسخه چهارم: برای خودتون!!!!

این از آزمایشهای ایمنی و انعقادی:

Protein c

Protein s

Anti thrombin III

APCR

Homocystein

Beta 2 Glycoprotein (IgG)

Beta 2 Glycoprotein (IgM)

Igm

IgA

CD4

CD8

CD4/CD8

CD16

CD56

CD16+CD56

CD5

CD19

CD5+CD19

CD69

نسخه پنجم برای همسر:

dfi

یا همون آز شکست دی ان ای اسپرم

سلام خانما من جنینم ۴ روزه فریز شدن و بلتست انتقال میدن ولی چون ۴شنبه تعطیله پنج شنبه بخوان انتقال ب ...

عزیرم منم جنینام چهار روزه هستن به دکترم گفتم میشه بزارین بلاست بشه گفت لازم نیست وقتی جنین به چهار روز میرسه عالیه دیگه.به خودت استرس نده سری قبل جنین من سه روزه بود که باردار شدم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم خدا رو شکر ما خوبیم  خودت خوبی‌ عزیزم؟  نه والا بیشتر هم شد به دلایلی ولی ان ...

سلام.عزیزم.خوبی

خداروشکر ک شیرت بیشترشده

فقط با دوشیدن شیر میدی؟مستقیم.نمبخوره؟

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
نازنین من رویش کرج رفتم چند سال. بهترین دکترش دکتر زهرا حیدر هستش. جنین شناسش دکتر سرسبیل هست. و ...

سلام عزیزم من خودم تهرانم دوستمون کابریشون بادخرید هست ایشون میخواستن ببین  مرکز رویش چطوریه ...ممنون راهنمایی کردین😘

عزیرم منم جنینام چهار روزه هستن به دکترم گفتم میشه بزارین بلاست بشه گفت لازم نیست وقتی جنین به چهار ...

خداروشکر ایشالا اندفعه هممون باردار میشیم

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

سلام  دوستان من رفتم سونو شدم دکتر گفت عالیه خوب پروژسترونی شده اماده اس استرادیولو گفت نخورم ورفت با بیمارستان هماهنگ کنه به من گفت بیرون باشم صدام کنه رفتم تو گفت ضخامتم ۱۳ شده یکم کلفته من تا ۱۲ میذارم گفت من نمیخوام انتقال بدم ونگیره اونوقت شرمنده بشم گفت استرادیول زیاد اثرداشته ضخامتم رفته رو ۱۳ ... کنسل کرد برام گفت ماه بعد برم انتقال واقعا خسته شدم دیگه حتی دوس ندارم برم پیشش ...واقعا اگه یکم انصاف داشت یکم تجربه داشت میدید که من چند روز پیش ضخامتم ۹ونیم شده میدید چقد ضخیم شده بهم میگفت دوز قرص وکم کنم ..الانم میگه بخوای تا سشنبه استرادیولو قطع کنی امکان داره ضخامتت رو ۱۲ برگرده  ممکن هم هست همون ۱۳ بمونه ،  فکر میکنم یه جا خودشون اشتباه کردن انگار باید زودتر اطلاع میدادن به بیمارستان که جنینارو بیارن بیرون احساس میکنم الکی بهم گفت ضخامتم بالاائه یه جورایی مطمئنم  بخاطر کم کاری خودشون کنسل کردن منو ...دارم دیوونه میشم 😢😢😢😢

دوستان شمایی که اطلاعات دارید جنینای من سه روزه ان الان سه روز پروژسترون استفاده کردم قراربودامروز به بیمارستان خبر بدن جنینارو بازکنن بلاست بشه وپی جی دی کنن وسه شنبه انتقال بدن به نظرشما خودشون اشتباه کردن رو محاسبه روز انتقال  و دادن داروها ؟ همش فکر میکنم به من الکی گفت ضخامتم بالائه...گفت برامون تجربه شد که استروژن خودم دیر میاد بالا ونباید کلا استرادیول بخورم وماه بعد کلا بدون هیچ دارویی امتقال بدم   ...الانم باید داروهارو قطع کنم منتظربشم پریود شم دوباره برم 

عزیزم تخمک هام کوچیکن طبیعی پریود نمیشم فقط با دارو میشم اف اس اچم هم بالا بود الان اومده پایین

سلام اگه همسرتون نشکل نداره پیج دکتر تاجیک رو تو اینستا دنبال کن عالیه بارداری موفق اسم پیجش هست 

امیدوارم طبیعی باردار بشی🤗😍

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

سلام خانوما کسی میدونه واسه سونوگرافی شروع سیکل پانکچر نوبت چه سونوگرافی باید بگیرم؟؟

داپلر یا مانیتورینگ

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
شرایطمون مثل همه عزیزم انشالله با خبرای خوش بیای

ممنونم عزیزم

ایشالا هردوتا مثبت شیم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍