2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045155 بازدید | 684431 پست

@زینبی_بابا    

سلام خوبی ؟ پسرگلت خوبه؟

وزن دوران بارداریت پایین اومده؟

لطف میکنین لیست آزمایشهای تکمیلی آناجون ر که هم برخانم بودهم برآقا بذاری برام.

ممنون می شم

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.

@زینبی_بابا    

سلام خوبی ؟ پسرگلت خوبه؟

وزن دوران بارداریت پایین اومده؟

لطف میکنین لیست آزمایشهای تکمیلی آناجون ر که هم برخانم بودهم برآقا بذاری برام.

ممنون می شم

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانما شیاف پروژسترون باید تو یخچال باشه یا نه؟

ماهک جون خوبی. به سلامتی انتقالت نزدیکه...شیاف رو معمولا بخاطر این میگن تو یخچال بزاری که توی گرما نرم نشه و راحت ازش استفاده کنی.حالا اگر جایی که نگهداری میکنی توی دمای معمولی اتاق مشکلی نداره.ایشالا بزودی خبر مامان  شدن دوبارت رو بشنویم.

لیلا جونم برات آیه الکرسی خوندم خدا رو قسم میدم به همین آیه مبارک با همین انتقال به حاجتت برسی و بار ...

لیلا جون شما بعد از خراش و هیسترو چند روز درد داشتی؟من روز اول درد نداشتم ولی از روز دوم درد دارم.مخصوصا وقتی روی صندلی محل کار میشینم.

شش تومن نه دو یا سه تومن...فک میکنم تا آخرش ۱۵ بشه شایدم بیشتر ...من تا الان ۱۱ هزینه کردم ...هزینه ...

تخمک کشی انجام دادین؟چند تا تخمک داشتین؟

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
لیلا جون شما بعد از خراش و هیسترو چند روز درد داشتی؟من روز اول درد نداشتم ولی از روز دوم درد دارم.مخ ...

سلام عزیزم شما به دل خواه خودتون خراش دادن براتون یا دکتر صلاح دید؟ بار اول هست انتقال میدین؟

سلام خانما من جنینم ۴ روزه فریز شدن و بلتست انتقال میدن ولی چون ۴شنبه تعطیله پنج شنبه بخوان انتقال ب ...

چرا بد باشه مامان ماهک؟؟ جنین من دو روزه بود ، هرچی خدا بخواد همون میشه ، ان شالله که شما اینبار صاحب یک یا دو تا گل پسر میشید 

چشم عزیزم  بفرمایید  APCR Beta 2 Glycoprotein (IgG) Beta 2 Glycoprotein (IgM) I ...

ممنون عزیزم💜💜💜

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
نه عزیزم باراوله که میکرو انجام میدم تا حالا پانکچر نشدم.خیلی نگرانم 

عزیزم نگران نباش گلی حتی برای خانم با پریود عادی، هم این چیزا پیش میاد 

اگر ادامه دار بود یعنی طول هر سیکل بیشتر از 35 روز یا کمتر از 21 روز شد دکتر برو تا سونو بشی

زینب جون احتمال انتقال از هتل چقدر هست؟من میترسم بیام تهران 😞

والا اگر ملحفه با خودت بیاری و اسکاچ و مایع دستشویی و خودت غذا بپزی یا غذای کنسروی بخوری و دایم دستت رو اسپری الکلی بزنی و بیرون رفتنی ماسک بزنی جای نگرانی نیست