سلام مامانای اینده قصد دارم برای عریزایی که میخوان برن این سینا هر وقت رفتم مراحلشو بنویسم انشالله که بدردتون بخوره با کسب اجازه از مدیر عزیز نتونستم تگش کنم
در ضمن هر بار رو پست قبلش ریپلای میکنم
بار اول اینترنتی نویت گرفتم ،از بس تو فکرش بودم تو روز ۲۴دوره یهو پریود شدم زنگ زدم گفتن بهتر پریود شدی بیا آزمایشاتتم بده
اول تشکیل پرونده بود بعد ویزیت همسر و آزمایشش =۴۰و۴۵تومن
بعد ویزیت خودم ۴۰تومن افتادیم پیش دکتر طاهری خیلی آروم وبا حوصله انرژی مثبتی داشت همه آزمایشات تکمیلی رو برام نوشت چون چند بار میکرو ناموفق داشتم ایمنی انعقادیم نوشت عکس رنگی چند سال قبلم رو فبول کرد پاپ اسمیرم نوشت گفت شهر خودتون بده،یه سونوم نوشت روز ۸تا ۱۲پریودی برای بررسی رحم وتخمدان وآندومتر اونم گفت شهر خودتون بده ،چون با همسر فامیلین مشاوره ژنتیکم نوشت،بعد از یک ساعت از آزمایش همسر نوبت ویزیت همسر رسید با دکتر سلطان نژاد دکتر خوبی بود آزمایش dfiوsperm processیه آزمایش خون تکمیلی
بعد مشاوره ژنیتیک اونجام۸۰ برای هردومون یه دکتر فوق اعاده با حوصله هر چی پرسیدیم جوابمون داد شجره نامه وآزمایش ژنیتیکم نوشت که یه کم پر هزینه ولی مجبوری دیگه آزمایش ژنیتیک هردومون۱,۱۳۰تومن
بعد آزمایشات رو بردیم آزمایشگاه اونم پر هزینه مال خودم ۱،۱۰۰مال همسر ۲۳۱
برام دعاکنید شروعش کردم راه سختیه اما اینبار بار آخرم خدا قسمتم کنه ناامید نشم هزینه اش خیلی سخت جور کردم خدا کنه کم نیارم ببخشید طولانی شد برای راهنمایی همدردای خودم🤗🤗🤗😁😁😁😁😁
تاریخ ۲۰خرداد ۹۹