2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045353 بازدید | 684461 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من ازاین ناراحتم که ماه قبل رفتم جواب ازمایشمو نشونش دادم گفتم دکتر قبل انتقال دارو باید استفاده کنم ...

عزیزم دقیق نمیدونم جریان چیه

ولی آسپرين رو خودم چند روز مونده به انتقال برام شروع کردن و کلا قضیه اصلا اون جوری نیست که نگران بشی گلم

خیالت راحت اصلا زمان مصرفش حساس نیست که چه روزی شروع بشه

سلام عزيزم من اين ماه رفتم برا شروع سيکل انتقال که دکتر بهم ال دي و آمپول سينافکت داد که از اول تير ...

سلام عزیزم به سلامتی 

عزیزم مجموع این آمپول ها و ال دی، رحم و تخمدان رو به حالت یائسگی موقت میبرن تا برای دریافت داروهای انتقال و پذیرش جنین آماده آماده بشن

سلام خوبی زینب جان یه سوال من سیکل طبیعی شدم واسه انتقال این برج.دارو هم فقط اسیدفولیک و فرتیل سی ام ...

عزیزم تخمدان ها در طی سیکل خودشون هورمون‌هایی آزاد میکنن که روی رحم اثر میکنه و اون رو برای پذیرش جنین آماده میکنه

فکر کنم به خاطر اینکه فولی غالب نداشتی کنسل کرده، چون در این حالت شرایط رحم برای پذیرش جنین اصلا مناسب نیست، یعنی اون فولی غالب که بافت رحم رو برای حاملگی مناسب میکنه نیست و یعنی رحم به فاز گرفتن جنین نمیره

عزیزم برات آیه الکرسی خوندم نمیدونم چرا وقتی داشتم برات میخوندم حال عجیبی داشتم خیلی گریه کردم بخدا ...

الان که پیامت رو دیدم داشتم گریه میکردم ،حال خیلی بدی دارم،نمیدونم تو این چهار سال انتظار هیچ وقت اینجوری نبودم،انگار هرچی زمان بیش تر میگذره کمبود بچه بیشتر احساس میشه،داشتم از خدا گله میکردم که پیام تو رو دیدم عزیزم،فهمیدم اکر خدا بهم بچه نداده،ولی آدم های مهربون مثل شما رو خلق کرده که نشون بده دنیا هنوز قشنگه،آرامش عجیبی به دلم افتاد مثل یه نشونه از طرف خدا که بگه نگران نباشم،امیدوارم که به حق فاطمه زهرا خیلی زود بیای خبر مامان شدنت رو اعلام کنی عزیزم،ممنونم که برام دعا کردی،منم برات ۱۰۰ تا صلوات میفرستم البته اگر بنده لایقی باشم 😍😍😘

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
عزیزم میشه اسم کاربریه قبلیت رو بگی منم دخترم با دختر آنا جون همسن هستن و با هم باردار شدیم خیلی نار ...

عزیزم من نمیدونستم که یه گل دختر داری،انشالله که خیلی زود دختر نازت آجی میشه 🙏

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
من برای بارداری اولم ۵ بار انتقال منفی تو رویان داشتم ششمین بار دکتر طرازی قبل از انتقال برام هیسترو ...

عزیزم سلام.من هفت بار انتقال ناموفق داشتم اینبار دکتر کلانتری گفت بیا اول لاپاراسکوپیت کنم و بعد انتقال بده نمیدونم دیگه چی بشه

عزیزم تخمدان ها در طی سیکل خودشون هورمون‌هایی آزاد میکنن که روی رحم اثر میکنه و اون رو برای پذیرش جن ...

عزیزم وقتی فولی غالب ندارم یعنی اینکه تنبلی دارم درسته ولی از دکترکلانتر پرسیدم تنبلی دارم روز دوتا متفورمین میخورم‌گفتن نه رحمت خیلی هم خوبه و مستعد خوردن متفورمین نیسی شامل حال شما نمیشه.پس چرا روز یازدهم فولی غالب نداشت اگه تنبلی ندارم چیکار کنم مااخرنفهمیدیم تنبلی داریم یانه

عزیزم برات آیه الکرسی خوندم انشالله به سلامتی نی نی نازت بدنیا بیاد

قربونت برم دوست مهربون و خوش قلبم

ایشالله به همه خواسته هات برسی تن خودت و عزیزات همیشه سالم و سلامت😘🌺

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
ممنون گلم.ان شاء الله به سلامتی و دل خوش نی نیتو بغل بگیری 👼🏻💙

قریونت برم

ساراجون از نیکان راضی بودی

با وجود کرونا؟ همراه اینا چجوری بود میذارن؟ 

اتاق خصوصی راحت میدن یا کمه ؟ 

ببخشبدا هی میپرسم

تیکر تولد چهار سالگی پسرم