2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045340 بازدید | 684460 پست
عزیزم طبیعیه شکمت منم سر بارداری قبلیم با اینکه دوقلو بود تا ۵ماهگی کسی متوجه نمیشد 

ممنونم عزیزم😘😘😘😘 الهی که بسلامتی نی نی رو بغل کنی واسه منم دعا کن😘😘

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فک کنم برای ضخامتتون بوده نپرسیدین از دکترتون؟ 

حتی بهش گفتم تنبلی دارم یا چیزی گف نه اتفاقا بهم گف احتیاج نداری ک متفورمین بخوری رحمت خوبه.نکنه فولیکولام ریزن کنسل کرد.چرا ایا موندم کسی بوده سیکل طبیعی باشه برا انتقال روز یازدهم سونوش چجوری بوده اندازه ضخامتش و فولیکولاش

من دنبال اووابوست بودم پیداش نکردم بجاش فرتیل اید خریدم اونم خیلیی خوبه...پودر اینوفولیک روزی دو تا ...

سلام عزیزم. پودر اینوفولیک رو از کجا میشه تهیه کنم؟ چه قیمت هست؟ فوایدش چی هست؟

رها جون وزن جنین رو تو سونوهات نرمال میزنه؟ اخه منم زیاد شکم‌ندارم ولی وزن جنین رو یه کم زیر نمودار ...

فداتشم من باید ۲۶ ام برم ان شاالله سونو ببینم وزنش چطوریه ، نگران نباش عزیزم الان اصلا وزن مهم نیست بعد ۷ ماهگی بنظرم اهمیت داره ، منم از اول دل درد داشتم و دارم ، البته خفیف ، چون هماتوم دارم میگم شاید از اونه ، حالا هفته دیگه برم سونو ان شاالله ببینم چخبره

ای بابا پس ماها چی یعنی ما سنمون همینجوری میمونه بالا نمیره!!خدا لعنت کنه چینیا رو با این ویروسشون ا ...

آره واقعا، این کرونا برای ماها خیلی سنگین تموم شد😕😕😕

انشاالله این بار نتیجه بگیریم راحت بشیم دیگه

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
😅😅 انشالله از این هفته به بعد کم کم شکم بزرگ میشه ..‌‌..من از اول خودم شکم داشتم 😢😢ولی به خاطر ...

اره منم یه کوچولو شکم داشتم از قبل واسه همین تغییرات محسوسی در خودم احساس نمیکنم😁😁🤣 ممنون عزیزم 

نه عزیزم. اصلا. هم تعداد و تحرک و مورفو و همه چیش نرماله. واسه همین خجالت میکشم ازش هرچند که اون بن ...

گریه نکن عزیز دلم توکلت به خدا باشه 

خداروشکر همسرت سالمه ایشالا خودت طبیعی میشی 🤲🏼🤲🏼

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
ممنونم عزیزم😘😘😘😘 الهی که بسلامتی نی نی رو بغل کنی واسه منم دعا کن😘😘

فدااااات انشاالله نی نی رو به موقع بغل کنی و سالم و تپل 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
سلام خانما من بچه اولم رو با میکرو باردار شدم ناباروری بدون علت داشتیم بنظرتون طبیعی اقدام کنم گیرم ...

سلام عزیزم بله چرا که نه 

اینجا خانوما بچهای اولشون رو‌با میکرو باردار شدن بعدش طبیعی نی نی دوم رو باردار شدن اقدام کن 

سلام دوستان  یه سوال مرکز مام رو کسی میشناسه؟ خوبه؟ دکتراش؟

سلام عزیزم من یک بار بهمن رفتم مرکز خوب و تمیزی بود همه چی روی نظم بود دکترای خوبی هم اونجا هستن مثل نصر و طاهری پیجشو تو اینستا فالو کن اسم دکتر هایی که اونجا فعالیت دارن هست