2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست
ممنون نازنین جون میخام یه روز همه داروخانه های معتبر رو بگردم توکل بخدا انشالله پیدا کنم

من باشوهرم باموتور بیشتر خیابونارو رفتیم جلوی همه ی داروخونه ها وایمیستادیم میپرسیدم خدا بگم چیکارشون کنه یه سری دارن ونمیدن فقط با نسخه پزشک معرف میدن ...راستی اول زنگ بزن ۱۴۹۰ اطلاعات دارویی بگو کدوم داروخانه موحودی داره  داروخانه هلال اهمر و۱۳ ابان هم بپرس امیدوارم پیداکنی عزیزم 

من باشوهرم باموتور بیشتر خیابونارو رفتیم جلوی همه ی داروخونه ها وایمیستادیم میپرسیدم خدا بگم چیکارشو ...

یعنی ۱۴۹۰ میگن کجاها داره اگه اینطوری باشه خیلی خوبه

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امروز ۳ تاداروخانه بهم معرفی کردن زنگزدم گفتن نداریم پس احتمال داره دروغ گفته باشن

اره عزیزم الکی میگن بعضیا همین فلاح نژاد روز اول به من یدونه داد ولی اون پشت داشتن پچ پچ میکردن فهمیدم دارن ونمیدن فرداش رفتیم شوهرم خواهش کرد گفت اگه دارید بدید هرچقد هم هزیتش شد اشکال نداره باز یدونه اوردن دادن شکیبایی هم گفت ۷۵واحدی دارم گفتم به دردمن ننیخوره یکم  خودمو زدم به موش مردگی دل دکتر سوخت برام 😐😐😐رفت دوتا آورد 

چشممممم لی لا جونم  ممنونم که همیشه به همه سوالام جواب میدی🙏🏽🙏🏽🙏🏽🌸🌸🌸 توکل به خدا میک ...

چشمت بی بلا عزیزم. بهترین کار اینه که بگی خدایا این کارو میسپارم به خودت، خودت برام جفت و جورش کن به بهترین وجه

بعد دیگه بیخیال شو هی نگو چی میشه چی نمیشه. چون سپردیش به خدا برات به سرانجام برسونه

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام عزيزم من اين ماه رفتم برا شروع سيکل انتقال که دکتر بهم ال دي و آمپول سينافکت داد که از اول تير ...

ملاک شروع ال دی چه زمانیه؟؟

یعنی از روز پنجم پریود باید شروع بشه؟

یعنی ۱۴۹۰ میگن کجاها داره اگه اینطوری باشه خیلی خوبه

اره عزیزم اطلاعات داروییه زنگ بزن بگو کدوم داروخانه گونال اف موجودی داره میده البته اونموقع که من زنگ زدم فقط یه داروخانه توپیروزی رو گفت داره شمارشو داد منم زنگ زدم گفتن داریم رفتیم گفتن تموم شده نداریم 

اره عزیزم اطلاعات داروییه زنگ بزن بگو کدوم داروخانه گونال اف موجودی داره میده البته اونموقع که من زن ...

چقدر سخته اینجوری

به زور زحمت بکشی پیدا کنی تازه بهت یکی بدن😭

چقدر سخته اینجوری به زور زحمت بکشی پیدا کنی تازه بهت یکی بدن😭

اره حالا بزن گوگل سرچ کن داروخانه هایی که داروهای ای وی اف دارن شمارشونو بنویس دونه دونه زنگ بزن من اینقد اینور اونور زنگ زده بودم سردرد گرفته بودم حتی ایندفعه کپسول فرتیل سی ام رو حداقل ۲۰ تا داروخانه رفتم اخرسرنزدیک خونمون پیداکردم دارو خارجیا وارد نمیشن اونایی هم که هستن اکثرا کم مونده تا انقضاشون پیداکردی حتما تاریخشو چک کن 

سارا جان وقت ویزیت پزشک گرفتی یا سونو.من سال پیش که ویزیت شدم پزشکم گفت دو سه ماه دیگه وقت سونو بگیر ...

منم مشکلم همینه که نمیدونم قبل پری هم باید برم برا ویزیت یا نه...

امروز کلی زنگیدم رویان آخرش گفتن چون وقفه افتاده از پانکچرت تا الان باید یه وقت ویزیت بگیری حتما...

فردا زنگ میزنم وقت میگیرم برای ویزیت...شما هم وقت بگیر قبل پری که مشکلی پیش نیاد البته اگه رویان میرین....به من گفت با داخلی ۱۹۹ تماس بگیر وقت بدن بهت

اره حالا بزن گوگل سرچ کن داروخانه هایی که داروهای ای وی اف دارن شمارشونو بنویس دونه دونه زنگ بزن من ...

ممنون از راهنماییت عزیزم