2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045246 بازدید | 684441 پست
عزیزم ان شاالله به زودی جواب میگیرین ولی میکرو در بهترین حالت 46 درصد احتمال بارداری در هر انتقال هس ...

ممنون عزیزم کاش صد درصد بود حداقل همون بار اول

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم انشالله به سلامتی این دورانو بگذرونی خداروشکر طبیعی مامان شدی😍😍😍 انشالله قسمت همه ماما ...

سلام شاینا جووووون ممنوووون عزیزم انشاالله شما هم نی نی را سالم و‌به موقع بغل کنی 

الهی آمین قسمت همه منتظرا 🌺🌺

دست گلت درد نکنه ممنوووون از راهنماییت 💙💙💙😘😘😘

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
سلام. به دکتر نصر اعتماد کن حتما جواب میگیری

سلام به روی ماهت. ممنون عزیزم انشالله خدا از دهنت بشنوه و امیدوارم به خوشی و به وقت مناسب زایمان کنی

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام شاینا جووووون ممنوووون عزیزم انشاالله شما هم نی نی را سالم و‌به موقع بغل کنی  الهی آمین ق ...

خواهش میکنم❤😍😘

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》
منم خوبم قربونت به سلامتی انشاالله، منم تصمیم دارم یه بار انتقال بدم اگه نشد بیام پیش نصر چه مرحله ...

به امید خدا و به دل خوش انتقال بدی. انشالله به دکتر نصر دیگه نیازی نشه و این جنین هات بچسبن حسابی به دلت و نوزادانی سالم بشن برات. قراره پری که شروع بشه برم سونو برای داروهای پانکچر. فقط نمیدونم این پری برم یا پری بعدی.از پانکچر قبلیم که اسفند بود تخمکی در کار نبود اصلا. فقط اینو بگم که دکتر نصر جوری سونو میکنه که حتی مچ پاتم نمیبینه. بسیار آدم مقیدی هست من پیش هیچ دکتر خانومی انقد راحت سونو نکردم. کل مدت سونو هم همش خواهرم خواهرم میگفت

انشالله خدا اینبار دل همسرم رو شاد کنه که منم از شادیش شاد بشم

من خودم حداقل صدتا داروخونه زنگ زدم  وکل خیابونارو دونه به دونه رفتم از داروخونه ها پرسیدم بعضی ...

عزیزم من ۱۱ تا گونال ۷۵ دارم، تا اواخر ۲۰۲۱ اعتبار داره.نمیخوامش مرک هست دونه ای ۷۶ تومن خریدم اگه کسی دنبال گونال بود پیدا نکرد من این تعداد تو یخچالم دارم

عزیزم من ۱۱ تا گونال ۷۵ دارم، تا اواخر ۲۰۲۱ اعتبار داره.نمیخوامش مرک هست دونه ای ۷۶ تومن خریدم اگه ک ...

عزیزم‌من دی ماه پانکچر شدم دیگه نیازندارم برای من ۴۵۰ واحدی بوددکتر گفت ۷۵ برام کمه  باز اگر کسی خواست حتما بهتون  میگم 

عزیزم من پیش نصر پانکچر کردم ماه بعد انتقالمه

به سلامتی عزیزم، به امید خدا که مامان میشی😍😍😍

راضی هستی از نصر؟ خیلی معطلی نداره مرکزش؟ راستی هزینه هاش چجوریه الان؟ ممنون میشم برام بگی😊

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
به امید خدا و به دل خوش انتقال بدی. انشالله به دکتر نصر دیگه نیازی نشه و این جنین هات بچسبن حسابی به ...

قربونت، ممنون

عزیزم❤❤❤ انشاالله که دستش برات خیر داشته باشه

خیلی خوبه اینجوری آدم معذب نمیشه، من یه کمم استرس شلوغی و معطلیشو دارم راستش

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
عزیزم‌من دی ماه پانکچر شدم دیگه نیازندارم برای من ۴۵۰ واحدی بوددکتر گفت ۷۵ برام کمه  باز اگر کس ...

عزیزم ممنونم. فقط میخواستم بگم من ۱۱ تا دارم اگه کسی به کارش میاد. راستش فکر میکردم گونال الان تو بازار باشه، پست شما و دوستمون رو دیدم تعجب کردم

امیدوارم دیگه تو این همه استرس و هزینه و برو بیا مشکل دارو برای همه حل بشه

من خودمم دوماه سیکلم عقب افتاده بود چون گونال نبود

به سلامتی عزیزم، به امید خدا که مامان میشی😍😍😍 راضی هستی از نصر؟ خیلی معطلی نداره مرکزش؟ راستی هز ...

مرسی عزیزم انشالله قسمت هممون

مرکزش خیلی شلوغه اما وقتی تشخیص ای وی اف بده زود انجام میشه معطلی نداره داروهارو استفاده میکنی و پانکچر میشی همون دو ساعت بعد هم مرخص میکنن

دکتر فوق العاده ای هست

من سری قبل بیمارستان صارم انجام دادم منفی شد 

با همین دارو ها اونجا پنح تا تخمک داشتم اینجا ۱۴ تا که هفتاش جنین شد

قیمتشم برای پانکچر هفت و نیم میگیرن به غیر از دارو و سونو

انتقال رو نمیدونم ولی چقدر میگیرن فک کنم اونم حدود سه اینا بشه

مامانم رفت😔🖤 و من موندم و خاطره هاش🥀دوست داشتی یه صلوات برای مامانم بفرست🙏
قربونت، ممنون عزیزم❤❤❤ انشاالله که دستش برات خیر داشته باشه خیلی خوبه اینجوری آدم معذب نمیشه، من ی ...

فدااات بابت دعای خیرت. ببین اصلا معطلی نداره، چند باری که رفتم مطب بیشترین تایم معطلیم نیم ساعت بوده بدون اغراق

به سلامتی عزیزم، به امید خدا که مامان میشی😍😍😍 راضی هستی از نصر؟ خیلی معطلی نداره مرکزش؟ راستی هز ...

ببین پانکچرش الان شده ۵۸۰۰

همون روز دو تومن هم میگیرن برای فریز و انتقال. بعد چند روز هم زنگ میزنی میگن چندتا نی و چندتا جنین داری. انتقال هم ۲۵۰۰ تا ۳ میلیون هست