2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045334 بازدید | 684459 پست
یعنی تمام سونو ها و ویزیت قبل از پانکجر بابل بودید ؟بعد رویان تهران پانکچر شدید ؟رویان قبول کرد ؟

آره همه چی و بابل انجام دادم

چون دوماه قبلش رویان بهم نزدیک ۳۰ تا سینالو اچ ام جی دادن ولی با اون همه تخمک زیاد همه پوچ بودن...من گفتم دیگه نمیخوام اینجا آماده شم...گفتم میخوام برم بابل پیش دکتر خودم اونجا گونال اف دارن که خارجیه...رویانم اول ناز کردن ولی قبول کردن در اخر هیچی نمیگن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من امروز اومدم ابن سینا بهم گفت دکترت دکتر فاطمی گفتم میخوام با عارفی باشم گفت اون مخصوص کسایی که سق ...

من اسمش رنشنیدم البته من این سینا،اصلا نرفتم.

اصرارکن دکترت عارفی باشه

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
آره همه چی و بابل انجام دادم چون دوماه قبلش رویان بهم نزدیک ۳۰ تا سینالو اچ ام جی دادن ولی با اون ه ...

ای کاش برای منم قبول کنن که شهر خودم زیر نظر باشم بعد برم رویان برای پانکچر ،خیلی برام سخته این همه روز تهران بمونم تا پانکچر بشم،ولی من یه بار ازشون سوال کردم گفتن قبول نمیکنیم

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
ای کاش برای منم قبول کنن که شهر خودم زیر نظر باشم بعد برم رویان برای ،خیلی برام سخته این همه ...

من اصلا تهران نموندم مدام در رفتو آمد بودم آخراش آماده سازی که فولیکولم به ۱۵ و ۱۶ رسیدن دیگه رفتم رویان...

چشم زینبی جان ممنون از راهنماییت کاری هست قبل پانکچر انجام بدم که هایپر نشم؟ بعد من کپسول فرتیل ای ...

چشمت بی بلا عزیزم

ببین پیاده روی عالیه، و معجزه میکنه، خودت و همسرت یه ساعت هایی که خلوته برید پارک با فاصله از بقیه پیاده روی کنین

آب زیاد بخورید

راهی برای جلوگیری از هایپری وجود نداره ولی اگر ذخیره تخمدان بالا داری حتما از روزی که داروهای تحریک تخمدان شروع میشه، رژیم پر پروتیین شروع کن و روزی سه تا سفیده تخم مرغ بخور، بعد از پانکچر هم تا دو سه روز، روزی 7 _8 تا سفیده تخم مرغ بخوری عالیه، جلوی عوارضش تا حد زیادی گرفته میشه

مایعات بعد از پانکچر خیلی خیلی زیاد باید بخوری

گلم چون دکترم بهم گفته بود مکمل نیاز نیست منم نخوردم، شما هم ببین دکترت چی میگه 

باز اگر سوالی داری در خدمتم

سلام مرسی عزززیززم واقعا پس چرا ما پنج درصد نرمالش جواب نگرفتیم

عزیزم ان شاالله به زودی جواب میگیرین ولی میکرو در بهترین حالت 46 درصد احتمال بارداری در هر انتقال هست 

حتی بارداری طبیعی هر سیکل 20 در صد احتمال بارداری هست برای زوج سالم، 

پس نگرفتن میکرو تا 3 بار هر چند سخته ولی نشونه مشکل نیست

چشم زینبی جان ممنون از راهنماییت کاری هست قبل پانکچر انجام بدم که هایپر نشم؟ بعد من کپسول فرتیل ای ...

کپسول فرتیل اید خیلی عالیهههه برا کیفیت تخمک من قبل پانکچر خورم البته من دنبال اوابوست بودم چون پیداش نکردم فرتیل اید و گرفتم که اونم خوبه واقعا..اینوفولیک هم خیلی خوبه من خوردم

آب هویچم زیاد بخور کلا مایعات خوبه بخصوص آب روزی حداقل ۸ لیوان...قرص ویتامین ای و سی و امگا ۳۶۹ خیلی خوبه...یک ماه مونده به پانکچر همه اینارو انجام بده حتما...حجامتم برو تا قبل اینکه خرداد تمومشه دکتر طب سنتی قبلا بهم گفت برم منم پس فردا میرم برای انتقالم خوبه...

فعلا چیز دیگه یادم نیست،درباره هایپرم دوستمون بهت گفت چیکار کنی دیگه...منم هایپر شدم یکم فشار میاد به ادم ولی اونقدر وحشتناک نیست

دوغ و سفیده تخم مرغ وآب میوه طبیعی و غذای پرنمک دوای درد هایپره من روزی دوتا بطری دوغ دست ساز خودمو میخوردم...کبابم خوبه برا هایپریا

اووووه چقد توضیح دادما

سلام عزیزم. ممنون شما چطوزی؟آره عزیزم رفتم پیش دکتر نصر

منم خوبم قربونت

به سلامتی انشاالله، منم تصمیم دارم یه بار انتقال بدم اگه نشد بیام پیش نصر

چه مرحله ای هستی الان؟ کلا برای پانکچرم پیشش رفتی یا فقط انتقال؟

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
ممنونم از توضیحات و دعای خیرت عزیزم

خواهش میکنم❤❤

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》
سلام شاینا جان خوبی عزیزم یه سوال داشتم  تو رویان قبل شروع سیکل پانکچر ال دی میدن؟ میتونی به ...

سلام عزیزم خوبم ممنون ..من بار اولم بود میکرو کردم و جنین فریزی نداستم به من ال دی ندادن وهزینه هام هم که شامل آمپول و پانکچر و انتقال بود ۶تومن شد ...❤❤

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》
یه سوال دیکه فاصله پانکچر تا انتقال چندروزه؟

فاصله پانکچر با انتقال واسه همه یکی نیست بستگی به شرایط داره..‌واسه من دو روز بود عزیزم یازدهم پانکچر شدم چون هایپر نشدم سیزدهم انتقال دادم ...❤❤