2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045348 بازدید | 684460 پست
سلام آزمایش اسپرم شوهرم مورفولوژی نرمالش زده یک‌درصد تو ابن سینا ولی پارسال تو شهر خودمون  ...

سلام عزیزم ابن سینا دقیق هستش گلم و 1 درصد حتی طبیعی مامان داشتیم ولی خب احتمالش کمه

اما برای میکرو عالیه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فردا تماس میگیرم رویان باز ببینم راجب این تست کرونا چی میگن اصلا...یعنی چی آخه پانکچر انجام میدن ولی ...

یعنی چی انتقال نمیدن

الان همه جا دارن انتقال میدن نهایت یه تست کرونا بگیرن خوب

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 
زیزی جان برای تخمک کشی تو رویان بستری میکنن؟

سلام عزیزم فقط چند ساعت بستری میشی و زود حالت خوب میشه

فقط اگر هایپر شدی حسابی مراقب باش اگر حجم ادرار کم و تیره شد، اگر یهو افزایش وزن داشتی، اگر یهو دور شکمت بزرگ شد سریع برو بیمارستان گلم و سعی کن جایی بری که بیمار کرونایی نگه ندارن

سلام عزیزم فقط چند ساعت بستری میشی و زود حالت خوب میشه فقط اگر هایپر شدی حسابی مراقب باش اگر حجم اد ...

چشم زینبی جان ممنون از راهنماییت

کاری هست قبل پانکچر انجام بدم که هایپر نشم؟

بعد من کپسول فرتیل اید خریدم بخورم نظرتون چیه؟

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 
با پنج‌درصد‌جواب نگرفتیم از میکرو با یک درصد می گیریم🥺

بهار جون واسه همسرم بین ۲ و ۱ بود که طبیعی شدم توکلت به خدا باشه 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
سلام عزیزم ابن سینا دقیق هستش گلم و 1 درصد حتی طبیعی مامان داشتیم ولی خب احتمالش کمه اما برای میکرو ...

سلام مرسی عزززیززم واقعا پس چرا ما پنج درصد نرمالش جواب نگرفتیم

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
۲۶ ام وقت پریودتونه عزیزم؟؟؟ به من گفتن هروقت پری شدی زنگ بزن بیا سونو

نه. به من گفت باید اول ویزیت بشی بعد دکتر صلاح بدونه همون روز سونو هم میکنه.شما کی تماس گرفتید؟ من دوباره فردا تماس میگیرم ببینم چی میگه.ببخشید شما به قسمت سونو زنگ زدید؟

من همین الان زنگیدم رویان گفتن کار انتقال انجام نمیدن هنوز فقط کارای پانکچر و فعلا انجام میدن...پس چ ...

پس چرا من زنگ زدم گفت انجام میشه وبهم نوبت داد؟ ؟؟؟۲بار هم زنگ زدم به فاصله چند روز.

اره بابا من کل تهران و گشتم نبود اومدم مرکز ناباروری بابل دکترم برام نوشت سونو و اینارو هم همین بابل ...

یعنی تمام سونو ها و ویزیت قبل از پانکجر بابل بودید ؟بعد رویان تهران پانکچر شدید ؟رویان قبول کرد ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
عزیزم مبارکت باشه. اگه دوست داشتی میتونی روالت با دکتر نصر رو بگی؟من تازه رفتم پیشش. برای انتقال گفت ...

سلام. به دکتر نصر اعتماد کن حتما جواب میگیری

چه قدر منتظر مادر شدنم! خداجونم. تیکرم را با خوشی وراحتی به پایان برسان . خدا جونم دو قلوهام سپردم دست خودت مواظبشون باش
نه. به من گفت باید اول ویزیت بشی بعد دکتر صلاح بدونه همون روز سونو هم میکنه.شما کی تماس گرفتید؟ من د ...

من همین امروز زنگیدم...اپراتورشون که مسئول پاسخگویی به سوالات بهم گفت

حالا اگه شما فردا تماس گرفتی فردا بیا بهمون بگو چی گفتن و باید چکا کنیم...خسته شدیم از انتظار والا