2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045353 بازدید | 684461 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام.من ۲۶ وقت گرفتم برم برای شروع کارهای انتقال جنین.

منم ۲۰ ام وقت دارم😍😍

ایشالا باهم انتقال میدیم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام مامانای آینده چطورید شکر خدا من نوبت گرفتم برای با آخر آی وی اف کنم خدا کنه قسمتم بشه سه شنبه ا ...

سلام‌عزیزم موفق باشی حتما اینبار مامانی 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
عزیزم با توجه به شرایط تخمدانی ال دی تجویز میشه کسانی که ذخیره نرمال دارن باید ال دی مصرف کنن ولی ذخ ...

نمیدونم والا اگه شانس منه که میگه ال دی بخور یه ماه دیگه بیا...برا پانکچرم ال دی خوردم من

باید برم ببینم چی میگن...در هرحال مرسی از راهنماییت عزیزم

زمان انتقال باید کاملا ریلکس باشی به چیزی فکر نکن... اگه استرس خیییلی زیادی داری با دکترت صحبت کن.. ...

استرسم زیاده براهمین میخام بگم بیهوشم کنه.یبار زمان انتقالم درد داشتم زیاد الان از اون موقع تالا همش خودمو سفت میگیرم اینبار بیهوشم کنه ببینم چی میشه

رویان که انجام میدن یعنی تنبلی اینا نداشته باشی ال دی نمیدن؟

والا من ۱۰ ۱۱ روز پیش تماس گرفتم که برم گفتن فعلا انتقال نمیدیم دیروز یه خانمی اینجا گفت الان دیگه انتقال میدن

برا پانکچر معمولا به کسایی که تنبلی دارن میگن سیکل لانگ بهتره... ال دی میدن همون ماه سینافکت هم میدن ماه بعدشم داروهای تحریک تخمدان میدن...

انتقال میده عزیزم من دکترم گفت این ماه برم واسه سونو و شروع سیکل

این ماه یعنی تیرماه منظوره

آخه من ۱۱ روز پیش موعد پریودم تماس گرفتم گفتن انتقال و سونو نداریم...الان باید صبر کنم دوباره پری بیاد برم برا سونو و کارای انتقال