2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045239 بازدید | 684440 پست

خانوما راه حلی هست که بشه از هایپری شدن جلوگیری کردن موقع مصرف داروهای پانکچر؟
سفیده تخم مرغ و رژیم پروتئینی و غذای کم نمک واسه بعد از هایپر شدنه؟ یا میشه به عنوان پیشگیری هم استفاده کرد؟

اخه میدونی من امروز نهمه سیکلمه قراربود روز ۱۷ ام انتقال بدن که من از اول پری استرادیول نخوردم سیکل ...

عزیزم میشه بگی کدوم مرکز میری و سیکل طبیعی یعنی چی

یعنی ال دی نخوردی؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میدونم خیلی وقته شروع به کار کرده عزیز ولی انتقال نمیدن همچنان من چند باره تماس میگیرم

انتقال میده عزیزم من دکترم گفت این ماه برم واسه سونو و شروع سیکل

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام عزیزم خوبین شما زایمان تون کی هس به سلامتی؟ منو شما که تو یه روز انتقال داده بودیم برا منو شنبه ...

سلام، خوبم، شما خوبین؟

من طبیعی میخوام اگر خدا بخواد. سونوهای ان‌تی به بعد همه میزنن ۲ تیر.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...

سلام مامانای آینده چطورید شکر خدا من نوبت گرفتم برای با آخر آی وی اف کنم خدا کنه قسمتم بشه سه شنبه ابن سینا نوبت دارم برام دعا کنید🥺🥺🤪🤗🤗🤗

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

ملیکا جان هممون وسط راه صدبار پشیمون میشیم وناامید.من خودم هردفعه میگم این دفعه نشه یه مدت ول میکنم ...

ان شاالله که همینطوره.ولی من هیچوقت خسته و پشیمون نمیشم.فقط همیشه نگرانم.

خدایا شکرت  
دوستان عزیزم نذر کردم برای ۴۰ نفر آیه الکرسی بخونم هر کسی منو لایق میدونه بهم بگه تا براش بخونم انشا ...

عزیزم ان شاالله به مراد دلت برسی.اگه هنوز جا داری برا منم بخون.۳ ساله منتظرم.ان شاالله مرداد بازم میخوام وارد سیکل بشم.

خدایا شکرت  
به به الهام جون 😍 قربونت بشم عزیز دلم چقدر خوب دوستای ماهی مثل شما دارم خدا خیرت بده منم همیشه دوس ...

مرسی عزیزم ..انشاءالله لیانا جون ...منم امیدم به خداست..خوب مواظب خودت و نی نی جون باش 😍😍😘😘😘

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏
دوستان عزیزم نذر کردم برای ۴۰ نفر آیه الکرسی بخونم هر کسی منو لایق میدونه بهم بگه تا براش بخونم انشا ...

عزیزم برای منم بخون قربونت ..منم برای شما خوندم😍😍😍

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏
عزیزم میشه بگی کدوم مرکز میری و سیکل طبیعی یعنی چی یعنی ال دی نخوردی؟

من مطب خصوصی رفتم دکتر قوامی عادل بیمارستان بهمن وابان عمل میکنن سیکل طبیعی یعنی ماه قبلش ال دی وآسپرین نمیخوری  وتوسیکل انتقال هم استرادیول نمیدن  که البته برای من کاش میدادن چون ضخامتم کمه 

من مطب خصوصی رفتم دکتر قوامی عادل بیمارستان بهمن وابان عمل میکنن سیکل طبیعی یعنی ماه قبلش ال دی وآسپ ...

آها ممنون عزیزم ایشالا مثبت شه انتقالت