2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045241 بازدید | 684440 پست
برام دعا کم لطفا شنبه میرم سونو بهم روزشو میگه 

به سلامتی عزیزم...ان شاء الله که همه چی به خوبی پیش میره و نی نی تو به سلامتی بغل میگیری 💙👼🏻

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین استدادیول و بخور با آب فراوون ایشالا اکی میشه چرا اندفعه گفت تو سیکل طبیعی باشی؟ منم از ۳پری ۲ت ...

اب فراوان کمک میکنه ؟ نمیدونم اوندفعه ای گفت ضخامتم خوبه نیاز نیس دارو بخورم منم روز سه شنبه ۱۲ پریم میشه 

سارا جون خوبی؟ خداروشکر میبینم تیکرن به اخر رسیده کی بسلامتی زایمان می کنی؟

مرسی عزیزم...اره دو روز دیگه انشاالله.امروز باید برم تست کرونا بدم.نمیدونم از استرس تب کردم یا واقعا تب کردم.خدا لعنت کنه این کرونا رو.استرس زایمان کم بود .اینم اضافه شد .دعا کن منفی باشه.اون روز یه خانمه بی علامت مثبت شده بود تستش.فرستادنش شهدای تجریش 

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
مرسی عزیزم...اره دو روز دیگه انشاالله.امروز باید برم تست کرونا بدم.نمیدونم از استرس تب کردم یا واقعا ...

ای جونم بسلامتی حتما منفی .

منم استرس گرفتم برای اننقال که قبلش تست میگیرن تمش میگن بی علامته جدیدا خدا به هممون رحم کنه

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود