2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045415 بازدید | 684464 پست
نه نداشت.گونال که برای تخمک گذاریه،تو سیکل انتقال اتفاقا تخمدانها باید موقتا غیرفعال بشن.

پس‌چرادکترمن‌هیچی‌ندادبه‌من‌براغیرفعال‌کردن‌تخمدانها

من‌اصلا‌ال‌دی‌هم‌نخوردم..یاازاون‌آمپولها‌که‌نصفشو‌بایدزد

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
آره عزیزم ۱۶ هفتم اسفند تو رویان میکرو کردم

مبارک باشه گلم انشالله که به سلامتی بغلش کنی،میشه بگی چند تا تخمک داشتی و چند تا جنین ؟من دودل شدم برای ادامه درمان ،اصلا نمیدونم چکار کنم 😞

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مبارک باشه گلم انشالله که به سلامتی بغلش کنی،میشه بگی چند تا تخمک داشتی و چند تا جنین ؟من دودل شدم ب ...

ممنونم عزیزم انشالله قسمت شما به همین زودیا....

۸تا تخمک داشتم و ۵ تا جنین تشکیل شد که دوتا با گرید بی انتقال دادم و یکیش گرفت.....من واسه آیو آیام استرس زیادی  داشتم ولی واسه میکرو سپردم به خدا و با آرامش بیشتری رفتم 

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》
مامان‌ماهک‌جون‌داروهای‌انتقال‌شماچیا‌هس

من فقط استرادیول می خورم قبلشم بهم اسپرین و فولیک اسید و ویتامین Eدکتر داده بود البنه ویتامینم دیگه تموم شد اندازه یک ماه داد 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
تابحال انجام ندادی

نه انجام ندادم ....

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
ممنونم عزیزم انشالله قسمت شما به همین زودیا.... ۸تا تخمک داشتم و ۵ تا جنین تشکیل شد که دوتا با گرید ...

ممنونم از توضیحات و دعای خیرت عزیزم

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
من به شکم میخوابیدم البته تا هفته ۱۱ داشتم فقط.

مرسی جانم .یعنی ضرر نداره؟ مامانم همش میگه نباید رو شکم میخوابیدی. ناخوداگاه ادم بعد منفی شدن فکرش به همه چی میره که نکنه ازاین باشه .درحالیکه خواست خدا این بوده

دوستان من ازمایشهای انعقادیم رو بهار دادم دکتر زرنانی رفتم برای نوشتن ازمایشهای ایمنی چون دکتر خودم ننوشت و ایشون اصرار داشتند ازمایشهای ایمنی رو ازمایشگاه کاج بدم ...به نظرتون خوبه ازمایشگاه کاج؟یا باز برم بهار؟

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین
مرسی منم دارم استرادیول می خورم  حتما خبر خوش میدی منم انرژی میگیرم‌

مامان ماهک جون اون آمپول دیفرلین یا اون یکیا که برای خاموش کردن تخمدان قبل انتقال میدن چیه؟ چون من از دکتر نصر پرسیدم روال انتقال چطوریه گفت فقط استرادیول میده و فولیک و ویتامین د. چیزی از این آمپولا نگفت اصلا.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
خداروشکرعزیزم... انشالله صحیح وسالم بغلشون کنی واین روزای سخت روفراموش کنی🙏 من چهاربارمنفی شدم شو ...

منم با این. مشکلات آشنا هستم شوهرم روز انتقال حتی نیامد. ولی امیدت از دست نده

چه قدر منتظر مادر شدنم! خداجونم. تیکرم را با خوشی وراحتی به پایان برسان . خدا جونم دو قلوهام سپردم دست خودت مواظبشون باش
سلام عزیزم تبریک میگم ایشالا بارداری خوبی داشته باشید میشه بپرسم جلسه ای چند بود هزینه؟ هفته ای چن ...

سلام گلم ممنونم انشالله قسمت شما

فکرمیکنم جلسه ای ۴۵ بود هردو هفته یک جلسه و ی کم درد داشت نه خیلی

به زودی تو امضام از معجزه خدا واسه نی نی دار شدنم مینویسم  ...  معجزه شد خدایا شکرت معجزه ای که منتظرش بودم اتفاق افتاد🙏