2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045455 بازدید | 684471 پست
عزیزم الان شما باردارید ؟رویان میکرو کردید ؟

آره عزیزم ۱۶ هفتم اسفند تو رویان میکرو کردم

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》
آره سیکل پانکچر انتظار نداره ولی تزریق زیاد داره. استرادیول رو راستش مطمئن نیستم.شیاف و آمپول پروژس ...

پس بهشون پیشنهاد بدم ببینم قبول می کنن

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره سیکل پانکچر انتظار نداره ولی تزریق زیاد داره. استرادیول رو راستش مطمئن نیستم.شیاف و آمپول پروژس ...

عزیزم انتخاب با خودمون هست ؟میتونیم بگیم سیکل طبیعی میخوایم؟طبق چی میسنجن که کدوم سیکل باشه؟

کاش سیکل طبیعی باشه عالی میشه 

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
سپاس عزیزم ....و ممنون بابت دعای قشنگت ..به امیدخدا به همین زودیا خبر بارداری  شمارم تو تاپیک ب ...

انشااااالللللاااااا  

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
عزیزم انتخاب با خودمون هست ؟میتونیم بگیم سیکل طبیعی میخوایم؟طبق چی میسنجن که کدوم سیکل باشه؟ کاش سی ...

والا نمیدونم از من که نپرسیدن.من قبلش اطلاعی از سیکل طبیعی نداشتم نپرسیدم ازدکترم.تو قبلش بادکترت درموردش صحبت کن.

ولی اصلا واسه دکترا مهم نیست این مسئله فقط تا می تونن دارو میدن دکتر قبلیم ولی واسه میکرو بهم فقط وا ...

اره میخندن بهمون ....درواقع ای وی اف یعنی هورمون 

ما باید کنار بیایم از دست دکترا کاری برنمیاد اونا مجبورن بخاطر مثبت شدن دارو بدن

سلام عزیزم.مرسی توخوبی؟ فکرکنم اولیش 27 خرداد.نگاه نکردم نسخه رو.شوهرم دفترچه رو گرفت از اون موقع س ...

مرسی منم دارم استرادیول می خورم 

حتما خبر خوش میدی منم انرژی میگیرم‌

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
عزیزم دوز قرص آ اس آ روزی یکی هست

مرسی..ممنونم‌ازراهنماییت

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻

خانما کسی تو سیکل انتقال جنین در رویان هست؟؟؟خبر دارید کی رویان کار انتقال جنین و شروع میکنه؟

من فروردین باید میرفتم برا کارای انتقالم ولی بخاطر کرونا همچنان کارم عقب افتاده...الان خیلی ناراحتم تا کی قراره منتظر باشیم که رویان دلش بسوزه و کارشو شروع کنه آخه؟!!!!

من هفته ۱۶ هستم از بعد مثبت شدن آزمایشم   روزی یه دونه میخورم

مرسی‌شایناجون

انشالله‌بارداری‌خوبی‌داشته‌باشی

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
آره عزیزم من اصلا استرادیول یا آنوکسا یا هیچ چیز دیگه ای نداشتم شاید چون واسه بار اول بود که میکرو م ...

چه‌خوب..

دکتربه‌من‌‌روزی‌۴تاگفته‌بخور

فرتیل‌سی‌ام‌۳تا

وچندتاداروی‌دیگ

خیلی‌سخته‌حالمو‌بدمیکنن‌داروها

خداخودش‌کمک‌کنه

مرسی‌شایناجون انشالله‌بارداری‌خوبی‌داشته‌باشی

خواهش میکنم..ممنونم عزیزم❤

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》
مرسی منم دارم استرادیول می خورم  حتما خبر خوش میدی منم انرژی میگیرم‌

مامان‌ماهک‌جون‌داروهای‌انتقال‌شماچیا‌هس