2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045270 بازدید | 684444 پست
دکتر به من گفته بود شیاف پروژسترون رو واژینال بگذار 

رو جلدش نوشته هم واژینال میشه هم رکتال،  واژینال ممکنه لکه بینی بیاره بخاطر همین من راحت تر بودم رکتال بزارم ولی بعد چند ماه واقعا یکدفعه ای داغون شدم، الان هم با ترس واژینال میزارم

سلام‌دوستان من‌‌ازامروزداروهای‌انتقالم‌شروع‌شد هرروز۳تا‌استرادیول‌تا۳روز بعدش‌هرروز۴تامیشه.. فرت ...

استرادیولو مگه نباید یکی یکی بخوری چرا سه تاباهم خوردی ....فرتیل سی ام راحت پیداکردی من کلی گشتم تاپیداکنم روزی دوتا میخورم ..

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدا کنه منم پری بشم برم داروهامو بگیرم

من دوروز پریود شدم امروز صب تاحالا پاک پاکم هیچی نیست دارم خل میشم این چه وضعشه این پری هم مسخره کرده منو 😣😣 فردااگه خونریزی نداشتم باید برم دکتر سونو کنه ببینم چمه  😢

سلام خانمی در مورد اون واکسن سرچ کردم ولی فقط به این نتیجه رسیدم متخصص اطفال باید نظر بده این واکسن ...

سلام زينبي جون...عزيزم يك سيوال داشتم ني ني من ٢٢بهمن به دنيا امد.الان چند ماهشه..؟؟واكسن چهار ماهگيشو كي بايد بزنم؟؟

خدا جووونم شكرررت😍😍😍خدايا نگه دار همسرم و پسر كوچولم باش🙌🏻🙌🏻🙌🏻🙌🏻
من دوروز پریود شدم امروز صب تاحالا پاک پاکم هیچی نیست دارم خل میشم این چه وضعشه این پری هم مسخره کرد ...

وااا رفتی سونو روز اول یا دوم‌پریت؟

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
رو جلدش نوشته هم واژینال میشه هم رکتال،  واژینال ممکنه لکه بینی بیاره بخاطر همین من راحت تر بود ...

اصلا نترس عزیزم از دهانه واژن تا دهانه رحم فاصله هست اصلا نمیرسه با دست بزار از اپلیکاتور استفاده نکن

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین
باشه ممنونم، اره با دست میزارم

فقط بعدش زود بلند نشو چون میاد بیرون 

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین
رو جلدش نوشته هم واژینال میشه هم رکتال،  واژینال ممکنه لکه بینی بیاره بخاطر همین من راحت تر بود ...

نه عزیزم واژینال لکه بینی نمیاره ، من از اول واژینال گذاشتم ، همونجا رویان بعد انتقال پرستار گفت واژینال بهتر

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘

بچه ها من چند ماهه انوکساپارین تزریق می کنم، امروز آمپولام تموم شده بود رفتم بخرم داروخانه گفت سیستم تایید نمیکنه و میگه ۵ روز دیگه باید بگذره

آخه چرا؟

من که تا دونه آخر آمپولامو زده بودم

۵ تا رو آزاد گرفتم خیلی گرون در میاد آزادش

خدایا فرزندم رو سالم و صالح و زیبا قرار بده
استرادیولو مگه نباید یکی یکی بخوری چرا سه تاباهم خوردی ....فرتیل سی ام راحت پیداکردی من کلی گشتم تاپ ...

آره‌اشتباه‌کردم..اذیتم‌میکنه

حالم‌دگرگون‌کرده..

آره‌من‌راحت‌پیداکردم..کلا‌‌طبقه‌پایین‌‌‌دکترم‌داروخونه‌هس

همه‌ی‌داروهاروداره.

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
سلام زينبي جون...عزيزم يك سيوال داشتم ني ني من ٢٢بهمن به دنيا امد.الان چند ماهشه..؟؟واكسن چهار ماهگي ...

عزیزم22خرداد 4ماهشه باید واکسن بزنی

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
بچه ها من چند ماهه انوکساپارین تزریق می کنم، امروز آمپولام تموم شده بود رفتم بخرم داروخانه گفت سیستم ...

دقیقا دفعه قبل برای منم همینطور شد گفت هفت روز دیگه بیا نسخه تایید نمیشه منم دوتا داشتم و مجبور شدم پنج تا آزاد خریدم گرون هم بودش،  اینم ترفند بیمه هاست دیگه

نه عزیزم واژینال لکه بینی نمیاره ، من از اول واژینال گذاشتم ، همونجا رویان بعد انتقال پرستار گفت واژ ...

شما میدونید تا چند ماهگی مجبوریم شیاف استفاده کنیم؟  الان روزی چند تا استفاده میکنید؟  بعد انتقال بازم رفتید رویان ویزیت بشید؟

شما میدونید تا چند ماهگی مجبوریم شیاف استفاده کنیم؟  الان روزی چند تا استفاده میکنید؟  بعد ...

دکترم گفت از ۱۸ هفتگی کم میکنم بعدم قطع ، الان روزی دو تا استفاده میکنم ، نه عزیزم دیگه رویان نرفتم ، من شهرستانم بعد مثبت شدن هم ک دیگه رویان تعطیل بود 

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘