2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045281 بازدید | 684447 پست
عزیزم.چندوقتته مگه.تیکرت جلو هست😍😍فک.کردم الان تازه بارداری..من چندوقته پیامارو نخوندم خبر ندارم

نفسی جون من تو ۸هفته متوجه شدم باردارم چون بعد اون اتفاق پریودم خیلی عقب جلو شده بود یه بار خوتریزی بود یه بار فقط لک دیگه خدا سوپرایزم کرد بعدش گفتم برم ان تی خیالم راحت بشه بعد به دوستام بگم 🦋💓🦋

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
سلام دوستان ، تيكرت رو ديدم ليانا جون ، خدا رو شكر بارداري عزيزم ؟ طبيعي باردار شدي ؟ خدا رو هزار مر ...

سلام مامان سبحان عزیز ممنوووون دختر و پسر نازت خوبن 💜💜

بله خداروشکر طبیعی باردار شدم قسمت همه دوستای منتظر 

واسم دعا کن سالم و به موقع بغلش کنم 🌺🌺

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خخخخخخ. من یه چمدون لباس دخترونه دارم. بخاطر اونام شده باید دختر بیارم. (شوخی میکنم) ولی کلا ج ...

مرجان جون ایشالا کار به انتقال و تعیین جنسیت نمیکشه خودت طبیعی یه دختر ملوس میاری 😋😜😜

ایشالا خدا بهت توانش رو بده چون واقعا ۳ تا بچه دست تنها خیلی سخته خیلی آدم قوی هستی که از پسش بر اومدی 

منم هم بعد پانکچر هم بعد انتقال دومین پری دوهفته عقب افتاد.دکترم گفت طبیعیه اثر قطع داروهاست.

خب پری شدی خونریزی زیاد کردی؟؟ میگم دیر میشم نکنه زیاد بشم😑ضعیفم هستم میمیرم😂

داروهای انتقال کم هزینه اس. روز دوم میری ال دی میدن.برای روز 21 دوره ات هم نصف آمپول میکرورلین یا ی ...

ینی ال دی میدن پس باید ی بار دیگ پری شم یا همین ماه انتقال میدن؟؟🤔

ینی ال دی میدن پس باید ی بار دیگ پری شم یا همین ماه انتقال میدن؟؟🤔

بیشتر اوقات دکتر یه دوره ال دی میدن یعنی پری شدی دکتر میشه ال دی بخور پری بعدی بیا برای انتقال

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
همشون یه جنسن عالیه براشون فاصله سنیشونم کمه خوبه اره عزیز تعیین جنسیتم ...دوقلو  کمک حسابی میخ ...

سلام عزیزم شما چندتا جنین داری تعیین جنسیت شدن ؟

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
مگه بین دوبار آزمایش نباید حداقل یک هفته فاصله باشه؟ مرکز ما میگفت حداقل سه شب از نزدیکی بگذره.تازه ...

اره اشتباه نوشتم سه روز قبل تخمک کشی بود.من ازمایشایی ک شوهرم انحام میده رو شاید کلن دکترش دوتا ازمایش براش نوشته باشه خودم گاهی اوقات میفرستمش ازمایش ببینم اوضاعش چجوره 

اره اشتباه نوشتم سه روز قبل تخمک کشی بود.من ازمایشایی ک شوهرم انحام میده رو شاید کلن دکترش دوتا ازما ...

ازمایشایی ک انجام میده همش سه روز بعد نزدیکی انحام میده یه بار دو روزه انحام داد همه چی خوب بود ولی تعداد خییییلی کم بود

خانما کیا آخر این ماه ایشالا انتقال دارن؟

ماهک جون پریود شدی ؟الان داری دارو استفاده میکنی؟