2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها لیست آزمایشهای تکمیلی که آناجان گذاشته بود ر دارین؟؟؟ 

لطف میکنین بذارین برام ....برای یکی از دوستان میخوام

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
یعنی تو ابن سینا هم پیشش ویزیت بشم همین آمپولو برام می نویسه ؟ ببخشید اسم این آمپولو برام بنویسی مم ...

بهش پیشنهاد بده 

آمپول الونوا

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
مرسی شما نتیجه گرفتین با اون آمپول 

آمپوله تخمک های خوبی برام داد.

خانوما قبل اینکه انتقال بدن جنین رو چ داروهایی میدن؟؟اونام گرونن آیا؟؟ اونایی. ک روز دوم پری رفتن و ...

قرص استرادیول، آمپول یا شیاف پروژسترون (یا هردو).

به بعضیا هم قرص اسپرین یا آمپول انوکساپارین (یا هردو).

نه، اینا زیاد گرون نیستن، مگر اینکه بخوای خارجی بگیری.

من روز دوم یا سوم بود که رفتم سونو، روز ۱۸ انتقال داشتم. توی این فاصله هم چندبار رفتم سونو.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
بچه ها لیست آزمایشهای تکمیلی که آناجان گذاشته بود ر دارین؟؟؟  لطف میکنین بذارین برام ....برای ...

صفحه ۴ همین تاپیک لیست کاملش هست.

سلام من يه سوال مهم دارم تورك أنا جان

سلام. سوالتون رو بپرسین هرکس از دوستان بدونه جواب میده. ایشون کمتر سر میزنن به تاپیک.

سلام دوستای مهربونم انشاالله هر کجا که هستین شاد باشین  بعد اون همه سختی خدا معجزش رو به من نش ...

خدا رشکرررررر

ممنون

اون شسته رفته آخری ر میخوام که خلاصه  وتمیز بود  

اون شسته رفته آخری ر میخوام که خلاصه  وتمیز بود    

آها، اونو این اواخر زینبی هم گذاشته بود بنظرم. ببینم میتونم پیداش کنم.

آمپوله تخمک های خوبی برام داد.

واقعا خیلی خوبه اینطوری باشه چون من اون دفعه همش میرفتم درمانگاه برام آمپول میزدن الانم که تو شرایط کرونا خطرناکهذفقط خدا کنه باشه تحریم نباشه 

ممنون

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏