2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست
سلام دوستای مهربونم انشاالله هر کجا که هستین شاد باشین  بعد اون همه سختی خدا معجزش رو به من نش ...

سلام عزیزم بارداریت مبارک باشه.بسلامتی نی نیت و بغل کنی.عزیزم طبیعی باردار شدی ؟ اگر اره تعداد اسپرم چقد بوده؟ منم شوهرم مرفو یک هس تعداد هم پایین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام،  از چند ماهگی میشه استفاده کرد؟  یکباریکنفر به منم گفته چون کارت نشستنی طولانی مدته ...

سلام. من از هفته ۲۹ شروع کردم، فکر میکنم زودتر هم میشه. دکتر من گفت برای وقتهایی که میخوای راه بری یا زیاد روی پا وایسی. نشستن طولانی مدت باهاش خیلی راحت نیست بنظر من...

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
سلام میگم شما به خاطر چه مشکلی پیشنهاد تخمک اهدایی دادند؟؟

من چون ۶ بار انجام دادم و منفی شدم و سنم هم بالاست بهم پیشنهاد اهدایی دادن با اینکه خودم با هر بار پانکچر ۸-۹ جنین برام تشکیل میشد اما دکتر این پیشنهاد رو داد

مرسی عزیزم انشالله شما هم زودی مامان بشی من نمیدونم شما کدوم کشور هستید، اما اونجا هم pgs اجباری ه ...

من آلمان هستم نمی دونم اجباری هست یا نه ولی برای من ۳ بار که اینجا انجام دادم هر سه بار کردن

دقیقا دوستان  منم گهگاه تاپیک رو دنبال می کنم و خواننده خاموش هستم. منم با ذخیره تخمدان خوب ، ...

الهی آمین 

شما مورفولوژی شوهرتون چند بود ؟

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
اگر جنینهاتون بلاست میشن که کیفیتشون خوبه، اگر هم میخواهید مطمئن شید که از نظر کروموزومی سالم باشن p ...

pgsچه آزمایشیه؟

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
عااااالیی ....واریکوسل گرید چند داشتن؟بعداز عمل مورفو چند شد؟

گرید ۳ بود 

طوری که دکتر دید اصلا سونو نفرستاد گفت خیلی شدیده و سریع باید عمل بشه

پنج شنبه پیش جنتی بود، دوشنبه اش عمل شد (با خود جنتی)

قرار بود ۳ ماه بعد عمل بره آزمایش اسپرم که بعد ۵۰ روز اقدام با اقدام اول باردار شدم و دیگه نرفت 

ولی تو اون مدت هم فقط با آب سرد اونجا رو شستشو میداد، شستشوی سرد هم خیلی مهمه

الهی آمین  شما مورفولوژی شوهرتون چند بود ؟

موفولوژی قبل عمل ۱ بود ، چون سنمون هم بالا است (خودم ۳۷، شوهرم ۴۳) هر دکتر می رفتیم می گفت طبیعی حداقل ۱ سال طول میکشه

بعد عمل چون سریع باردار شدم، دیگه بعدش ازمایش نداد ببینیم چطور شده

شما چند بار انتقال داشتید؟ باردار شدید؟جنین چندتا داشتید؟ دوسال پیش مرکز ناباروری شهرستانشون بهش گف ...

ستاره جان برای من بار اول مثبت شد ...20 تا تخمک داشت که اسپرم همسرم ضعیف بود 10 تا جنین با کیفیت داشتم که 2 تاش انتقال دادم بقیش رو فریز کردم...رویان و ابن سینا گفتن 3 سال طول میکشه من رفتم از مطب اقدام کردم که 2 روزه جور شد ...

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین
سلام دوستان کسی مرکز ناباروری ریحانه قم رفته راسته میگن ۸۵درصدشو بیمه میده

بارداری اول و دوم. در تمامی بیمارستانهای دولتی همه ایران شامل تخفیف میشه

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین