2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست
مطب دکترعارفی،تقریبا برای همه،همین آمپول تجویز شده بود و همه راضی بودن

یعنی تو ابن سینا هم پیشش ویزیت بشم همین آمپولو برام می نویسه ؟

ببخشید اسم این آمپولو برام بنویسی ممنون

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
بهمن انتقال دادم ...رشدش متوقف شد و ایست قلب ...مشکل انعقادی داشتم....27 فرودین با قرص سقط کردم خودش ...

دقیقا یک روز بعد من سقط شد برای من هم ایست قلبی جنین بود، چهارشنبه روز پنج پریودی دومم بود خداروشکر بقایا دفع شد..

به من هم ال دی داد ..

یک سری ازمایش دادم همه نرمال بود ولی انعقادی  رو گگفت برای سقط اول نمیدیم..ازمایش ژنتیک هم انجام ندادم رو جنین چون جنین خییلی ریز ریز دفع شد..

باید تیر ماه برم برا انتقال سوم..

ان شاء الله به حق قرآن این بار انتقالتون مثبت بشه و با زایمان خوب و راحت این دوران سخت رو پشت سر بگذاری..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مشکلت رو متوجه شدی که چرا سقط شده؟

دکتر سونو گرافم گفت معمولا جنین ضعیفه این اتفاق میفته و اینکه تو بارداری اول این نوع سقط زیاده و طبیعی.. سقط فراموش شده بود اصلا علائمی نداشتم برای مرگ جنین.تو سونو به طور اتفاقی فهمیدم...من هم با قرص سقط کردم..

دقیقا یک روز بعد من سقط شد برای من هم ایست قلبی جنین بود، چهارشنبه روز پنج پریودی دومم بود خداروشکر ...

برو بده انعقادی رو عزیزم چه یه سقط چه 2 یا بیشتر. با توجه به سنمون و شرایط ای وی اف انجام بشه بهتره ...انوکساپارین میزدی سر بارداری؟برای منم نمینوشت خودم اصرار کردم دیدم بله مشکل دارم دکترا دلشون برای ما نمیسوزه خودمون باید به فکر باشیم

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین
سلام عزیزم مگه dfi  چنده؟ Dfi همسرم 25 بود و دکتر جنتی اورواوژ گفت روی مرزه ولی مشکل خاصی نیست ...

عزیزم یعنی به علت dfi۲۵هیچ جنینی تشکیل نشد؟

مشکلتون فقط دی اف ای هست؟

ازچندتا تخمک هیچ جنینی تشکیل نشد؟

بهتر نبود صبرکنید دی اف ای بیاد پایین؟

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
من یک ماه پیش خریدم. اگر تهران هستین آدرس بدم بهتون.

اوپو رو برای چی استفاده میکنید چه مشکلی داشتید تجویز کردند براتون؟

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین
اوپو رو برای چی استفاده میکنید چه مشکلی داشتید تجویز کردند براتون؟

هفته ۲۹ درد شدید داشتم زیر شکم که بخاطر کشیدگی رباط گرد بود، از اون موقع دکترم گفت موقع راه رفتن یا وقتی زیاد رو پا هستم ببندم.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
دکتر سونو گرافم گفت معمولا جنین ضعیفه این اتفاق میفته و اینکه تو بارداری اول این نوع سقط زیاده و طبی ...

منم اتفاقی فهمیدم اما تمام علائمم رفته بود درد سینه و بی اشتهایی و احساس میکردم هیچ چیزی تو وجودم ندارم همش میگفتم هیچی حس نمیکنم هم سن شما هستم تقریبا 

برو بده انعقادی رو عزیزم چه یه سقط چه 2 یا بیشتر. با توجه به سنمون و شرایط ای وی اف انجام بشه بهتره ...

ازمایش انعقادی چند تومان میشه؟؟

من امپول هپارین، امپول و شیاف پروژسترون ، پردنیزولون و استرادیول استفاده میکردم..

خودم فک میکنم ضعیف بودن اسپرم باعثه جنین ضعیف شد..اخه اصلا ازمایشات اسپرم‌همسرم هییچ وقت و با هیییچ دارو و عمل جراحی و طب سنتی نرمال نشد که هیچ، ضعیفتر هم میشد..روز پانکچر هم مسول ازمایشگاه گفت اسپرم خییلی عالی نیست..

چشم انجام میدم..دعا کن..⚘⚘

منم اتفاقی فهمیدم اما تمام علائمم رفته بود درد سینه و بی اشتهایی و احساس میکردم هیچ چیزی تو وجودم ند ...

خدا ان شاء الله کمکمون کنه امسال دیگه به نتیجه برسیم..🤲🤲

فشار روحی و جسمی زیادی داره به ما وارد میشه خدا خودش رحم کنه به ما...

ازمایش انعقادی چند تومان میشه؟؟ من امپول هپارین، امپول و شیاف پروژسترون ، پردنیزولون و استرادیول اس ...

انشاله اینبار مثبت میشه و میمونه عزیزم ....فکر کنم 1 تومن میشه از ازمایشگاه با توجه به دفترچه بیمتون باید بپرسید

خدا ان شاء الله کمکمون کنه امسال دیگه به نتیجه برسیم..🤲🤲 فشار روحی و جسمی زیادی داره به ما وارد م ...

الهی امین